• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Giulia Ti Q2 USA

adrianryc

Nowy
Auto
Giulia
Witam.
Sprowadzona z USA w lipcu tego roku. Super wyposażenie, chyba wszystko jak na ten rocznik produkcja 11.2017
IMG_20201008_155212.jpg
IMG_20201008_155201.jpg

Świetna opcja.
Pozdrawiam.
- Rafał

Uwielbiam te pomarańczowe obrysówki. Oby zostały jak najdłużej.

Czerwony kierunkowskaz pewnie już wyleciał, no ale tu nie ma zmiłuj.

Szerokości.

Kiedy na sprzedaż? Czy już wystawiona?

Kolor robi robotę to jest 601 także naprawdę czarny. Narazie tylne lampy są EU, ale będę przerabiał te z USA bo są bardziej czerwone, te EU bardziej różowe. Na sprzedaż nie, to już moja trzecia Alfa także trzeba trochę oczy sąsiadów nacieszyć:cool:. Lata temu było 33 1.7 boxer, później 166 niestety 2.4 jak by było 3.0 to jeszcze może bym jeździł. Pozdrawiam.

166 fajne auto, ale jak patrzę na tą Giulię to nie ma czego żałować :)

Robi robotę na żywo. Widziałem Cię z tydzień temu jak coś Ci się zbuntowała pod biedronką i nie mogłeś odjechać dobre 15 minut. A ja akurat obok lałem oliwe do starego audi ;) . Miałem podejść zaczepić ,ale pomyślałem co będę chłopa jeszcze nachodził.

A to sie zgadza. Na szczęście temat rozwiązany, felerny przekaźnik rozrusznika podniósł mi ciśnienie. Środek czerwony. Giulia uszkodzona miała lewy bok, części kupione w kolor, malowany tylny błotnik.

Nie wiem czy w EU to jest ale pilot do bramy w daszku super sprawa i działa z moją bramą.
IMG_20201024_161242.jpg
IMG_20201024_161706.jpg

podobno w bardzo małej liczbie aut działa ten homelink - niezależnie od marki

Amortyzatory
Powrót