• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Giulia Super by Chendo

przecudna. widziałem kilka razy giulie w realu i za każdym razem i w każdym kolorze wyglądała jak milion dolarów. niech się sprawuje

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

94BFF9AC-0AC7-4824-9546-0A8B15A2CA05.jpg71A0D6FA-CCA5-4D09-9C0C-D444E81DCEA5.jpgD49CF9F9-600B-446E-A3E4-D78F20054075.jpg
A my już w letnim wdzianku. Doszedł spojlerek z Q.
Po 5000 km jestem oczarowany :)
Czasem głupieją mi przednie czujniki parkowania. Ktoś miał z tym jakieś doświadczenia?

Piękności :) Spojler mega

Piękne fele :)

Miałem białą z czarnymi ale takimi płaskimi. Wtedy nie było jeszcze możliwości zamówić takich jak u ciebie.

Fajna konfiguracja. Jeszcze jakby dach był czarny to miodzio :)

Gratulacje, powiem Wam, że Stelvio mi się podoba i nie żałuję, ale im dłużej patrzę na Giulię, to coraz bardziej uważam, że jest sporo ładniejsza od Stelvio.
No spalanie 9l/100km, też uważam, że super, u mnie jakoś nie bardzo chce zejść poniżej 14...

A gdzie spojler kupiony jeśli można spytać .

Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka

Spalanie jednak w okolicach 10. Kiedyś, dawno temu, miałem Poloneza. Tez palił 10 :D
Spojler kupiony na AliExpress. Nie jest idealnie spasowany ale jak za takie pieniądze (500 zł) to nie ma co narzekać.

http://s.aliexpress.com/ZbQJn6nI

Jak jest zamocowany ? Taśma dwustronna ?

Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót