• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Giulia Q Trofeo White

kamilski

Nowy
Auto
Giulia Q
Witajcie,

właśnie zaczęła się moja podróż z dalekiej Japonii do ukochanych Włoch, a co za tym idzie, auto, które od kiedy pojawiło się jako koncept pozostawało ciągle w sferze marzeń.

Co tu więcej pisać - oby była tak niezawodna jak Honda. Jedyne co dodałem do niej to powłoka ceramiczna Kisho Si-701+Si 901+ X-03.
IMG_0752.jpg
IMG_0751.jpg
IMG_0743.jpg

Szkoda ze tak pozno, ale od razu z grubej rury.Auto piekne ,szerokiej drogi.

Gratulacje! Jaka kolorystyka wnętrza?

Z tą bezawaryjnością to trzeba jeszcze poczekać bo ciągle coś tam wychodzi i poprawiają na bieżąco. Ale jak już jeździ to nie chce się przestać :)

Minie kilka lat i wtedy się okaże czy model jest udany. Teraz każdy kto kupuje to testuje na własnej skórze.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Gratulacje.
Jest piękna, a jeszcze lepiej jeździ. Świetnie się prowadzi, a jeszcze lepiej wygląda :D
Co tu dużo pisać... Dla mnie 10/10.
Pozdrawiam.
- Rafał

Gratulacje i szerokich dróg :) Czekam na więcej zdjęć (może coś ze środka? Jakie fotele?) :)

Gratulacje i szerokich dróg :) Czekam na więcej zdjęć (może coś ze środka? Jakie fotele?) :)

Fotele standardowe, ale w opcji elektrycznej, chociaż wolałbym kubełki zamiast elektryki. Wyposażenie prawie full, jedynie Harmanna mi brakuje, ale brałem co było już w produkcji. Hamulce też standardowe, ale to akurat dobrze. Reszta opcji na pokładzie.

Co tu dużo pisać, rewelacyjna!!!
Z niecierpliwością czekam na więcej fot i na wrażenia z jazdy! :)

Po prostu piękna... :man_in_love:

Ostatnie zdjęcie, moje rodzinne strony. Kazimierz Dolny ul. Krakowska ;)

Po prostu piękna... :man_in_love:

Ostatnie zdjęcie, moje rodzinne strony. Kazimierz Dolny ul. Krakowska ;)

Moje też ;) będzie często paradowała w tamtych rejonach, oczywiście weekendowo.

Co do wrażeń z jazdy, to są nie do opisania, jeździłem już wcześniej Q, ale swoja, to swoja. Czuć tę moc. Ale co najbardziej mnie zaskoczyło, to to, że na trasie przy spokojnej jeździe do 120km/h spaliła poniżej 8litrów :D w mieście niestety, nie da się jechać spokojnie i średnia wychodzi jakieś 16, ale nie o to chodzi :) jest moc

W mieście to moja 156 z 2.5 V6 mająca 193 KM bierze 17 litrów, więc wiesz [emoji14]

Auto genialne! Gratuluje i życzę szerokości!

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Ależ kot z niej:D zazdro.

Witaj w klubie Giuli. Piękna, rasowa "koniczynka". Naprawdę tylko pozazdrościć i życzyć Tobie i Nam więcej torów do zabawy TAKIMI CACKAMI!

Troche fotek z wczorajszego spotu pod stadionem. Znowu zapomniałem o wnętrzu :P
20768008_1807708285911236_8880352817184511153_n.jpgIMG_0816.jpgIMG_0829.jpgIMG_0837.jpgIMG_0841.jpgIMG_0843.jpg

Amortyzatory
Powrót