• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Giulia opinie przed zakupem

Zamówiłem wczoraj w ciemno benzyne 200 km. Jeździłem dieselem 180km i był bardzo ok, a benzyna ma być szybsza. Zobaczymy w styczniu;)

Radek nie pochwali kolorystyki - czerwony lakier, czarne felgi i czarna tapicerka;)

extra kolory! brawo, pochwal się, jak już dostaniesz auto:)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Dostałem info od dealera. Auto przyjedzie w 3 tygodniu stycznia.

czekamy na info jak juz dostaniesz, i koniecznie fotki wrzuc w dziale nasze belle

Witam

Ma może ktoś info odnośnie akcesoriów do Giulii, bo w sumie też zamówiona, a z racji małego bagażnika, chciałem zamówić belki. No i druga sprawa dywaniki, co prawda welury są w standardzie, ale zima wciąż trwa. Niestety nie ma katalagów i w eperze też nic nie ma.

Witam

Ma może ktoś info odnośnie akcesoriów do Giulii, bo w sumie też zamówiona, a z racji małego bagażnika, chciałem zamówić belki. No i druga sprawa dywaniki, co prawda welury są w standardzie, ale zima wciąż trwa. Niestety nie ma katalagów i w eperze też nic nie ma.

Nie ma jeszcze oficjalnego katalogu akcesoriów, szukałem podobnych rzeczy ale są tylko dodatki stylistyczne typu obudowa kluczyka czy listwy pod drzwi.

Na stronie np. Thule można już wybierać belki do Giulii.

Dzięki za odpowiedź, Thule ma łapki uniwersalne, które będą pasowały, ale Giulia, podobnie jak Giulietta ma gwinty pod bagażnik.
Z reszta zaczekam na oryginalne, bo wygląd też robi różnicę, oryginalne będą jednoczęściowy, a Thule to belka + uchwyty.

W salonie na razie można zamówić z akcesorii kierownicę karbon i zestaw kosmetyków. Z ciekawych rzeczy są hamulce ceramiczne, dostępne w trzech rozmiarach, ale nie ma jeszcze nr katalogowego i cen :(

Chciałem też zmienić wydech na podwójny i dodać dyfuzor z VELOCE, ale też się nie da, nic czekamy.

Belki oryginalne będą pewnie wąskie, tzn zmieścisz np tylko trzy uchwyty na rower, jak w belkach ori dla giulietty.
"składane" belki thule są szersze i ja np bez problemu wsadzam na dach cztery rowery na 159sw bez relingów.
Zresztą kwestia belek i nośności (wytrzymałości w zasadzie) dachu giulietty to osobna kwestia... thule nie oferuje NIC do giulietty w związku ze słabym dachem tejże :(

Podepnę się pod wątek.

Czy posiadacze Giulii mogą sprawdzić czy nowa Alfa jest wyposażona w tryb turystyczny pozwalający wyświetlić prędkość na ekranie pomiędzy zegarami w milach na godzinę (mph)? Czy jest możliwość regulacji ksenonów do ruchu lewostronnego z poziomu komputera samochodu?

Dzięki z góry za odpowiedzi.

Podepnę się pod wątek.

Czy posiadacze Giulii mogą sprawdzić czy nowa Alfa jest wyposażona w tryb turystyczny pozwalający wyświetlić prędkość na ekranie pomiędzy zegarami w milach na godzinę (mph)? Czy jest możliwość regulacji ksenonów do ruchu lewostronnego z poziomu komputera samochodu?

Dzięki z góry za odpowiedzi.

Jednostki można zmieniać dowolnie. Ksenonów nie można regulować albo ja nie znalazłem...

Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk

Amortyzatory
Powrót