• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GT] GieTek by SebaM

• Autor wątku Autor wątku SebaM
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
U mnie była wtyczka pod fotelem kierowcy. Wyrabiają się od ciągania fotelem

Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka

Z racji tego, że nic się nie dzieje, coś się dzieje. :D
Wymieniony przegub wewn. prawy i lewa osłona przegubu zewn. Poza tym trochę podniesiony przód. Nowa kierownica obszyta czerwoną nicią i przyciski w trakcie robienia hydro. Mieszki się obszywają. Hamulce już leżą i czekają na montaż, tak samo jak i lewa tylna piasta. Pomalowane przednie plastiki w zderzaku, zostało scudetto.
Kolektory z CF2 prawie gotowe. Ktoś wie gdzie na śląsku kupię rurki do wydechu?
Świnka skarbonka by już co najmniej trzeszczała. :D

Ostatnia edycja:
Jaki przegub wew wrzuciłeś? Mi cholera chyba znowu pada, a trzy mies temu wrzuciłem nowe spidany. Ale to chyba przez zbyt niskie zawieszenie i wywaloną poduchę silnika.

Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka

Kupiłem Ruville za stówkę ;) Zobaczymy ile pośmiga. Druga sprawa to że ja mam gwint skręcony prawie na maxa w górę.

Zamawiałem w motoryzacyjnym, po Twoich numerach z IC, tyle że to zamiennik niby. ;P Numerów tego dokładnie nie mam ;/

Szerokie na 9,5 wszystkie, ET 30 i 10 mm dystans. 18' Oczywiście :P

Ostatnia edycja:
Ociera Panie fhoy :D Trochę muszę nadkole zrolować, musiało być z jednej strony coś robione, poza tym tylko zaklepać ranty i jest ok. ;)

Potwierdzam, były 3 Busso, każde w GT ;D
Mogliśmy jakieś foto ogarnąć... Może na Amore uda mi się zawitać o ile poskładam auto w całość :P

Amortyzatory
Powrót