• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Gdzie zrobić chipa JTD 8V Dolnyśląsk

kukicriss

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 2,4 Jtd
Witam jest może ktoś z forum kto oferuje chipa do jtd ? Okolice Głogów Legnica Wrocław

Podjedz do Cinka ( cinsoft ) sprawdzi, doradzi, ewentualnie naprawi. Kawałek dalej ale pewnie i profesjonalnie.

nie ma to jak mitologia... po co zapieprzać 200 km, skoro można mieć to zrobione tak samo dobrze na miejscu?

Siewcu, jakie masz zaplecze, doświadczenie? Też coś muszę pobudzić ten swój traktor

Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka

ja jestem pośrednikiem ;) ale program robiony przez kogoś bardzo ogarniętego, ostatnio przebił się przez 200 w 1.9 16v z usuniętymi klapkami, dpf i egr. jak coś, to pisać pw, z numerem i oddzwonię albo się odezwać, to dam numer i pogadamy.

chip

witaj jaka cena cie interesuje za chipa podjechał bym ze znajomych też chce swoją dłubnąć tylko ma 2.4 jtd 156 136km

zapraszam do wrocławia :) będzie profesjonalnie wykonana usługa przez osobę z bardzo dużym doświadczeniem

Siewcu zaczynam szukać też softa, potrzebuję w 2.4 JTD CF2 rozkręcić na kolo 400nm, macie jakieś rolki? jaka cena?

Evo motorsport? ile za jtd do 300KM?

Amortyzatory
Powrót