Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
No i tak jak pisalem, za 400zl możesz spolerować kilka aut. Nie tylko swoje ale i rodzicom, żonie i swoje następne po wymianie albo za dwa lata jak się auta nie zmieniW zasadzie nawet za 10 lat możesz polerować dalej dokupując trochę mleczka i ewentualnie gąbki
W moim wypadku jakbym kupil sobie maszynę z pierwszym autem, to miałbym już wykonane jakieś 9-11 polerek w ciągu pięciu lat... Koszt całej imprezy zamknąłby się w 500zl.. natomiast w zakładach musiałbym zostawić 3000-4000zl... i przez to kiedyś marzenie o polerce zastępowała pasta tempo. Efekty przynosiła mizerne do czasu, aż spełniłem swoje marzenie i kupiłem sobie maszynę
teraz lada dzień będę polerował starego kapcia mojej siostrze... jej pierwsze dwudziestoletnie auto.
ps. dobry szampon powinien zmywać brud, a nie woskJa generalnie korzystam z myjni bezdotykowej, mam jedną dobrą w swoim mieście.
Ja uwielbiam skracać spodnie!Szczególnie, że co pół roku kupuje za długie
Miałem w planie kiedyś przepłacić za spodnie szyte pod wymiar i zostawić u krawca tygodniówkę, ale stwierdziłem, że dobrze wychodzi mi ich skracanie
BAAAaa.... nawet do pralni ich nie oddaje, tylko sam sobie piorę, bo też to lubię... i śmiem twierdzić, że wychodzi mi to lepiej nić w pralni.. kolor nie blaknie i nie płowieje
pozdrowionka![]()
I nie wiem, czy we Wrocławiu znajdzie się ktoś, kto wykona detailing jak należy(nie niszcząc lakieru)
a co chesz zrobić z autem?? p[olerka itp, czy coś więcej??