Gdzie najtaniej dorobić kluczyk??

• Autor wątku Autor wątku Marcuss
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Marcuss

Guest
Witam
Chcę zapytać gdzie najtaniej idzie dorobić kluczyk?? Pytałem w rybniku w tesco u kolesia od immo i powiedział,że do alfy nie da rady, a w serwisie zaśpiewali mi ponad 1000 zł. Może zna ktoś jakiegoś taniego fachure?? i doszły mnie słuchy,że ponoć w Bielsku w serwisie idzie taniej dorobić kluczyki...

U mnie w servisie zaspiewali 200 cos zl ,ale bez funkcji otwierania dzwi z kluczyka. Oni ponoc sciagaja jakiegos kolesia z Tych co im to robi.

pytałem w rybiku w realu i tam koles zaśpiewal 150 zł oraz auchan w żorach też chyba 150 zł, osobiśćie pytałem.

Dokładnie. KOCAR dorabiają kluczyk nawet bez karty kodowej do immo. Na gotowo chcą 200 zł. Taniej nie znajdziesz... Wiem, bo sam długo szukałem

Chłopaki wielkie dzięki w przyszłym tygodniu pojadę dorobić kluczyk, a potem napiszę jak się sprawuje, czy nie wyskakują jakieś błędy. Pozdrawiam

Napisz również, czy kluczyk jakiś fajny czerwony a'la AR dali czy zwykły uniwersalny.

Mi powiedzieli w serwisie 950 zl, z karta i usluga :D w najgorszym razie pojade na śląsk :D

Panowie odgrzewam temat. Jest jakiś sprawdzony sposób, aby dorobić do 156 scyzoryk poza ASO?

Panowie odgrzewam temat. Jest jakiś sprawdzony sposób, aby dorobić do 156 scyzoryk poza ASO?

http://www.kluczesamochodowe.com.pl
Spróbuj tu.

Tam dorabiałem klucz , do Pandy , zakodował immo na miejscu (pół godzinki nie całe) i dorobił klucz. Nie pamiętam ile to kosztowało ale coś powyżej 200 zł.
Scyzoryki też ma, ale nie pytałem czy do Alfy są.

Dzięki, mam z salonu do niego 500m, więc jutro w trakcie pracy podskoczę!

Pozdrawiam,
GrzesiuŻar

Kluczyk dorobiony u gościa z Selgrosa: http://www.kluczesamochodowe.com.pl
Koszt nowego z immo do 156 ale bez sterowania centralnym: 250zł.
Naprawa starego kluczyka (bateria, lutowanie płytki i wymiana klawiszy) - 130zł

Ogólnie polecam, gość wie co robi :) I nad Alfą powzdychał, że ładna etc. więc ma u mnie stałego klienta :D

Amortyzatory
Powrót