J
janjal
Guest
Witam czy wie ktoś czy w modelu po 2005r gałka zmiany biegów jest odkręcana czy ściągana i szukam nowej po internecie ale nie mogę żadnej znaleśc a gałka jest okrągła dzięki za odpowiedz 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Nie żebym kogoś tutaj reklamował ale polecam ten temat przejrzeć: Obszywanie skórą - czyli co potrafi kolega Belfer27
oki dzięki spróbuję a i będę uważał na nos hehe![]()
ja polecam zainwestowac w galke MOMO Combat EVO Pokaż załącznik 31067 sam taka mam i z dopasowaniem jej nie ma problemu i wedlug mnie super wyglada po zalozeniu![]()
Chodzi ci o podciągany bieg wsteczny? Jeżeli tak to nie będzie pasowała bo nie ma czegoś takiego.A co z zapadka do wstecznego?? pasuje?