Gałka- którą bierzemy?

• Autor wątku Autor wątku ml0da
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

ml0da

Guest
Potrzebuje nowej gałki zmiany biegów. Niby już wybrałam ładną srebrną, która pasowałą by do nakładek na pedałąch i podstopnicy. Wtedy zobaczyłam taką samą ale w czerwieni, która pasowałą by do koloru lakieru mojego czerwonego skarba...
Obie widziałąm tylko na fotkach które podsyłąm i wam.
No to którą bierzemy?silver.jpgred.jpg

312 zł?! ooo jasny ch*j... Ja dziś uiściłem w przybliżeniu 10 razy mniej i mam elegancką, oryginalną gałeczkę, która wygląda co najmniej tak dobrze jak wtedy kiedy wychodziła z salonu.

312 zł?! ooo jasny ch*j... Ja dziś uiściłem w przybliżeniu 10 razy mniej i mam elegancką, oryginalną gałeczkę, która wygląda co najmniej tak dobrze jak wtedy kiedy wychodziła z salonu.
Nie twierdziłam że jest to okazja cenowa tylko prosiłam o pomoc w wyborze jednej z dwuch gałek. Jęczysz jak moja mama :P
Ale ucałuj ode mnie ziemię kielecką :D

To był głos rozsądku a nie jęczenie! ;) cena nie adekwatna do produktu. No chyba że ta gałka leczy raka albo zapobiega wypadaniu włosów..no to wtedy jestem skłonny zrozumieć :P

To był głos rozsądku a nie jęczenie! ;) cena nie adekwatna do produktu. No chyba że ta gałka leczy raka albo zapobiega wypadaniu włosów..no to wtedy jestem skłonny zrozumieć :P
Rozsądek i Alfa. Gdybym słuchała głosu rozsądku to pewnie bym jeździła Golfem:P
Konkretnie, srebrna czy czerwona?

Ja mam taka sama srebrna. Polecam bo swietnie wyglada po zalozeniu wiec warto. Z tych dwoch lepsza srebrna moim zdaniem.

a masz w środku jakieś czerwone elementy? Ja bym brał tą srebrną :)

---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:09 ----------

To był głos rozsądku a nie jęczenie! cena nie adekwatna do produktu. No chyba że ta gałka leczy raka albo zapobiega wypadaniu włosów..no to wtedy jestem skłonny zrozumieć

Czy ja wiem czy taka nieadekwatna, tosz Momo się ceni i jakość też chyba niezła z tego co wiem. Zwłaszcza jeżeli chodzi o gadżety takie jak właśnie gałki, nakładki na pedały, hamulce ręczne, itd...

Cena mnie zabiła. 100zł napis MOMO, 100zł napis ITALY i reszte to cena gałki. Kurna żeby 150PLN kosztowała to bym kupił. Strasznie mi się podoba :(

Amortyzatory
Powrót