• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Fotelik RWF w Julce.

turek1601

Nowy
Auto
147 1,6 105km
Witam. Po dłuższej przerwie chce wrócicie alfy. Jak julka sie spisuje w wozeniu dzieci? O ile duży bagażnik nie jest mi juz potrzebny to powiedzcie jak z miejscem z tylu.am fotelik rwf czyli montowany tyłem do kierunku jazdy, ma ktoś z was taki? Da radę to tam zmieścić i usiąść na fotelu przednim pasażera? Mój to britax Romer max way moze wozi taki ktoś?

Ja mam u siebie na Isofix ale już układany przodem do jazdy i na luzaka siadam na przednim siedzeniu przy 180cm wzrostu.

Ja jeżdżę z bazą Isofix i fotelikiem Avionaut Pixel, spokojnie mieści się za mną, jest jeszcze parę cm miejsca przy 172 cm wzrostu.

W 159 taki fotelik wymaga prawie max przesunięcia fotela do przodu. Tutaj pewnie będzie to samo z tą różnicą, że ze względu na kształt deski już nikt z przodu po prostu nie usiądzie...

Miałem taki fotelik, z przodu była ograniczona ilość miejsca. Pasażerowie się mieścili.

Ja używam bazę familyfix od MaxiCosi- fotelik/ nosidełko montowane tyłem do kierunku jazdy. Na miejscu pasażera da się usiąść ale mniej więcej 1/3 skali regulacji odpada- tyle zajmuje rzeczony fotel za plecami pasażera

Amortyzatory
Powrót