Fotel przedni pęknięta linka - nowy ?

Alius

Nowy
Auto
Alfa Romeo GT 1.9JTD 190KM 410Nm 2008r.
Cześć,

Wczoraj poszła mi linka w fotelu pasażera i nie mogę już go "otwierać" :(
Zastanawiam się teraz czy bardziej opłaca się wymienić linkę (podobno kupa roboty) czy może kupić używany fotel.
Moja alfa nie ma podgrzewanych foteli, czy jak kupię fotel podgrzewany to będzie opcja podłączenia i zadziała?
Czy mogę kupić anglika i siedzenie kierowcy w miejsce pasażera zamontować ?

Trochę pytań, ale jak bym mógł zamienić na podgrzewane fotele to może bym się skusił :)

możesz od anglika, zyskasz regulację wysokości o ile nie masz w swoim, podłączenie grzania - bez problemu, musisz w najgorszym razie doprowadzić jeden przewód zasilający +12V po bezpieczniku do zasilania fotela, minus pociągniesz sobie z masy pod fotelem

grzanie fotela jest o tyle proste do podłączenia że idzie tam tylko zasilanie prosto do włącznika - nie ma żadnej komunikacji z czymkolwiek innym

siema też miałem urwaną linke od kierowcy nigdzie nie mogłem jej kupić podobno tylko w aso lecz kupiłem linke do roweru za 8 zł. i pojechałem do tapicera bo miałem pęknięty szef zszył mi i założył linke bez żadnego problemu podobno w aso chcieli 100 za linke i 200 za wymiane lecz ktoś wcześniej pisał że nie trzeba zdejmować tapicerki dziśiaj właśnie odebrałem i jestem zadowolony

Kupiłem już nowy fotel. Anglik podgrzewany. Wyszło mnie 250zl więc nie jest źle. Nie ma przedarć, jedynie przetarcie.
Jedyne co teraz szukam to fotel kierowcy z podgrzewanym siedzeniem, bo jak na razie to tylko pasażer ma.

Amortyzatory
Powrót