• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Folia na progi - opinie

A czy ta folia nadała by się w okolicy lusterek W 156. Fabryczna mi już się zrywa (kruszy)?

Czy czasem nie jest to jednak lakierowane?

Później wrzucę fotki. To tak by lakier schodził? Ostatnio pod myjką ciśnieniową. Chropowate to strasznie. Jakby było lakierowane to może nawet lepiej. Pomalować można by było to czymś w spreju.

Chodziło mi bardziej o to czy bawić się na progach w taką folię czy może lepiej kupić listwy aluminiowe oferowane m.in. na Alledrogo.pl :-)
Co jest praktyczniejsze i nie szpeci autka.

Ostatnia edycja:
A czy ta folia nadała by się w okolicy lusterek W 156. Fabryczna mi już się zrywa (kruszy)?

proszę, jest trochę zabawy ale da się zrobić http://www.forum.alfaholicy.org/styling_body_kit/38843-156_carbon_156_a-2.html

- ja mam zrobione słupki i jak będę miał troche czasu to zajmę się uchwytami - zresztą pisałem już o tym w poście którego adres umieścił thing

aha teraz zobaczyłem że Ty piszesz o innej folii, folii typowo do progów i słupków - nie wiem czy nada się ona do obklejenia uchwytów lusterek - pytanie jak bardzo jest plastyczna...

Ostatnia edycja:

Ja mocowania lusterek w mojej poprzedniej 156 malowałem lakierem strukturalnym z Boll'a do zderzaków i trzymało się prawie 2 lata bez zarzutów. Zarówno struktura, jak i kolor (pół mat) rewelacyjnie wyglądały.

Amortyzatory
Powrót