bedziu
Nowy
- Auto
- byla afla romeo 156 1.9 Jtd 2000r teraz 156 2.0 JTS 2004r
mozna prosic o linki to tych aukcji ? jedyny jaki znalazlem to 400zl uzywany
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to ja jeszcze inaczej: czy jest sens zamontowania np. http://fmic.pl/filtry-powietrza/795-filtr-powietrza-typ-2-niebieski.html na garb wchodzący do tradycyjnego filtra i zamknięcie go w puszce zamiast tradycyjnego papierowego? jeśli nie to wkładam K&N![]()
Super pomysł do szybkiego załatwienia przepływomierza.mam pytanie mianowiwicie mam uszkodzoną obudowe filtra powietrza nowa kosztuje ok800zł i wpadłem na pomysł ze filtr stozkowy nie ma zadnej obudowy i zastanawiam sie zeby nie kupowac osłony tylko zaraz za przeplywomierzem zamontowac filtr stozkowy dodam jeszzcze ze jest to silnik JTD 1.9 w Alfie 156 co o tym myslicie?????
Super pomysł do szybkiego załatwienia przepływomierza.
he he no tak spytałem, a czy K&N jest coś warte? Bo opinie również podzielone...
Maciek156 - przepływkę mam wycięta po programie także jej problem od tego czasu już mnie nie dotyczy.