• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Filtr powietrza Kager (AR 145)

• Autor wątku Autor wątku Alfi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    filtr
przy dzisiejszej podaży czesci jest problem kupic wlasciwy?

Wydaje mi sie że dostałeś nie ten filtr. Mógłbc bląd w katalogu. Jakiś czas temu jak poszedłem do sklepu z Kamilem 155 i kupywalismy filtr do jego 2,5 TD VM to gosciu wedlug katalogu wybrał nam filtr. Był tak duży że swobodnie by pasował do Jelcza. Sprzedawca jednak sie upierał że to jest właściwy.

Cos jest nie tak, filtr zmierzylem - wymiary takie jak podaje producent. Coprawda filtr jest szerszy od odpowiednika z Filtrona o 1 mm (wg. tabeli producenta) ale 1 mm nie jest przeciez w stanie spowodowac, ze nie zmiesci sie w swoim miejscu.
Zalaczam fotki, prosze uzytkownikow o odpowiedz czy wizualnie obudowa filtra jest taka jak u Was, moze mam obudowe z innego auta :lol: ?

Model: 145 1.4 TS Junior, produkcja: koniec '98, w papierach: '99

Pozdrawiam

witam.moze KAGER tak ma :|?: kiedys kupilem przewody WN do TS...za dlugie :>>> moze to taka ich norma :|?: w kazdym razie niczego nie kupie na czym napisane jest KAGER :!:

Kager to produkty firmy FOTA, tak jak np. InterCars ma swojego 4max-a, Dakol swoje AD Polska, czyli "coś" w pudełku hurtowni.

Bylem u nich, wymienili mi na Championa, taraz pasuje. Champion jest pol centymetra wezszy (gumowa ramka jest jednak identyczna).

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót