• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

filtr kabinowy

majster_85

Użytkownik
Auto
GT KLEKOT POWER
mam pytanie, używał ktoś z Was filtrów kabinowych KNECHT/MAHLE LAO 141 CareMetix pierwszy raz je widzę i nie wiem czy warto. Niby też węglówka ale przeznaczony jest dla alergików . Alergikiem nie jestem ale jak ma lepiej filtrować to czemu nie korzystać. No chyba że to tylko chwyt marketingowy i nie warto. Może się ktoś wypowiedzieć ?? czy warto czy lepiej zwykły węglowy

Powiem tak... Jak widzę cene 105 zł za filtr kabinowy to mi się smiać chce... Napewno mniej szkodliwy dla alergików będzie filtr węglowy nawet kamoki za 25 zł wymieniony 4x w czasie którym ty masz jeden filtr za 105 zł :) Ps. To tylko moja opinia. Pozdrawiam

Powiem tak... Jak widzę cene 105 zł za filtr kabinowy to mi się smiać chce... Napewno mniej szkodliwy dla alergików będzie filtr węglowy nawet kamoki za 25 zł wymieniony 4x w czasie którym ty masz jeden filtr za 105 zł :) Ps. To tylko moja opinia. Pozdrawiam

za 100 bym nie kupił :) znalazłem za 60 hakiem więc w porównaniu do tych co wcześniej używałem UFi po 40. Widziałem kiedyś test filtrów powietrza (wiem że to nie to samo) ale była spora różnica między tanimi a lepszymi markowymi filtrami. Ciekawe czy podobnie nie jest przy kabinówkach

teraz już wiem że nie ma co być nadgorliwym i niepotrzebnie iść w droższy produkt ;) okazało sie że sprzedają je pojedynczo ... i cena jest za sztukę ;)

Ja kupiłem ten za 88zł. Nie pamiętam tylko czy knecht jest po jednym w opakowaniu??? czyli za dwa będzie 160.....Jeden kupiłem w serwisie gdyż nie miałem pojęcia że Alfa posiada dwa małe filtry w obudowie.

Ja kupiłem ten za 88zł. Nie pamiętam tylko czy knecht jest po jednym w opakowaniu??? czyli za dwa będzie 160.....Jeden kupiłem w serwisie gdyż nie miałem pojęcia że Alfa posiada dwa małe filtry w obudowie.

Zazwyczaj masz pakowane jako komplet czyli dwa. Dlatego nie spodziewałem się że mogą pojedynczo pakować skoro i tak potrzebujesz dwóch

Amortyzatory
Powrót