Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
auto poszlo w swiat...cale szczescie dla mnie.Problemów-koniec![]()
Widac poprzedni właściciel za bardzo nie dbał o niego.Żadne auto nie sprawiło tyle problemów co Fiat...włożyłem w niego rownowartosc dobrej Alfy 156.Teraz jeżdżę Lancia Kappą i poki co żadnych problemów.
Widac poprzedni właściciel za bardzo nie dbał o niego.
Nie mam kiedy ale pojechałbym go objrzeć z racji samego wdzięcznego silniczka. Ma go handlarz bo raz byłem już alfine u niego oglądać,ale nawet płynu w chłodnicy nie miałądziekuje...wole Lancie
To miałem na myśli20VT to najlepszy silnik z tych dostępnych w Fiacie Coupe![]()
Żadne auto nie sprawiło tyle problemów co Fiat...włożyłem w niego rownowartosc dobrej Alfy 156.Teraz jeżdżę Lancia Kappą i poki co żadnych problemów.
Fiat Coupe .Odkad go mam 2lata jest praktycznie bezawaryjny
ma swoje problemy...panewki...do wgladu na forum Lancii20VT to najlepszy silnik z tych dostępnych w Fiacie Coupe![]()
napewno eksploatacja Lancii bedzie tansza...silnik to koszt 1 tys-1.5 tys zl...a dobry Lampredi 16VT to nawet 4 klocki
Pomijam jakosc wykonania bo Lancia bije Fiata na glowe...F.Coupe to takie lepsze Tipo w stylu Ferrari..nic wiecej
Tak samo nic nie zarzuce Alfie 164...gdzie lalem tylko LPG i zmienilem klocki i tarcze...i sprzedalem je po 1.5 roku uzytkowania.Jak cos ma sie psuc to sie bedzie psulo...proste
- - - Updated - - -
ma swoje problemy...panewki...do wgladu na forum Lancii
http://www.lanciaklub.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=503
Najlepszy tj 1.8 16V
16vt się sypały ale 20vt? Miałeś po prostu pecha.