AlfaFAN
Nowy
- Auto
- Fiat Tempra 1.6&2.0... mam nadzieję, że wkrótce Alfa Romeo...
Długo już siedzę na tym forum, a nikt jeszcze nie wie, czym się poruszam ;p.
Troszkę historii tego auta. Szukałem zaczepu do zderzaka w swojej poprzedniej Temprze 1.6 i przypadkiem natknąłem się na ogłoszenie... Droga była daleka, bo 350 km w jedną stronę, ale daliśmy radę i od 27 stycznia 2010 jest ze mną i ciągle sprawia jakieś drobne problemy, a resztę sam sobie dokładam i w efekcie zainwestowałem już 150% wartości tego samochodu
.
Auto w cenie roweru, nie ma co spodziewać się fajerwerków, ale ja jestem z niej mimo wszystko zadowolony. Kiedyś i tak będzie Alfa Romeo na pewno
.
W wyposażeniu posiada:
-el szybki i szyber
-abs
-ahs
-deskę digital
-roletki na tylna szybkę
-dodatkowe oświetlenie
-podłokietnik z tyłu
-wspomaganie
-alu felgi seryjne
-eLPeGie, ale opłaca się, bo miesięcznie robię 2-4 tys km
Jedyne czego brakuje, to klimatyzacja jak na mój gust, ale może coś na to zaradzimy wkrótce ;p
Kilka zdjęć robionych telefonem tylko, ale coś tam mniej więcej widać
Troszkę historii tego auta. Szukałem zaczepu do zderzaka w swojej poprzedniej Temprze 1.6 i przypadkiem natknąłem się na ogłoszenie... Droga była daleka, bo 350 km w jedną stronę, ale daliśmy radę i od 27 stycznia 2010 jest ze mną i ciągle sprawia jakieś drobne problemy, a resztę sam sobie dokładam i w efekcie zainwestowałem już 150% wartości tego samochodu
Auto w cenie roweru, nie ma co spodziewać się fajerwerków, ale ja jestem z niej mimo wszystko zadowolony. Kiedyś i tak będzie Alfa Romeo na pewno
W wyposażeniu posiada:
-el szybki i szyber
-abs
-ahs
-deskę digital
-roletki na tylna szybkę
-dodatkowe oświetlenie
-podłokietnik z tyłu
-wspomaganie
-alu felgi seryjne
-eLPeGie, ale opłaca się, bo miesięcznie robię 2-4 tys km
Jedyne czego brakuje, to klimatyzacja jak na mój gust, ale może coś na to zaradzimy wkrótce ;p
Kilka zdjęć robionych telefonem tylko, ale coś tam mniej więcej widać
Ostatnia edycja: