fiat marea-instrukcja PDF potrzebna

• Autor wątku Autor wątku kubawro
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    pdf
K

kubawro

Guest
czesc.
ma ktos moze instrukcje do fiata marei PO FL, czyli po 99 roku?
niestety na slynnej stronie z instrukcjami fiatopodobnymi marei juz nie ma.
kiedys byla przed FL i zdazylem ja sciagnac, ale po FL nie moge znalesc.
bede wdzieczny za wszelka pomoc.

Napisz mi swojego maila na PW.
Jak wroce do domu to sprawdze ale na 99% mam ta instrukcje :)

Ja mam do maryski sedan i weekend 11.1999. chetnie podesle tylko jak? to jest prawie 100MB :)

to wrzuć na jakiś serwer do pobierania i podaj linka

Z pracy niestety nie zaladuje bo mi odcina polaczenie po 10min. Uploaduje wieczorem z domu.

taka instrukcja?
FIAT_Marea_-_60360566_-_11-1999.pdf
93.5 MB

mam ja! dostalem od endriusa!
ale jest sprzed FL. a moze to nie ma takiego znaczenia? co?
w kazdym razie dzieki!

o! a jak sie wrzuca i gdzie takie wielkie gargamele?
bo mam duzo roznych materialow.. katalogi stilo, pierwszej 156, instrukcje i inne banialuki

Tak, mam taka sama instrukcje. To jest po liftowa bo lift BBM'a byl po '98 roku. Czyli wszystkie od '99 byly poliftowe. Roznica suptelna, wiem ze silniki 2.0 byly VIS i wzmocniono ze 147 na 155KM (wiem bo mam taki w swoim HGT), weszlo kilka nowych motorkow, nowy uklad OBD II dla wszystkich. Ale to na pewno nowa instrukcja.

Aha mam jeszcze manual workshop do marei, po angielsku oczywiscie. Ponad 300MB....

Ostatnia edycja:
MAm chyba jeszcze pdfy pt. Sam Naprawiam Bravo/Brava. Kubawro reflektujesz? :)

MAm chyba jeszcze pdfy pt. Sam Naprawiam Bravo/Brava. Kubawro reflektujesz? :)

hehe. mam ta ksiazke w papierze! prawdziwa, rarytas! kupilem sobie jak pocinalem bravo 1.4
ale dzieki.

---------- Post dodany o godzinie 21:21 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:20 ----------

Tak, mam taka sama instrukcje. To jest po liftowa bo lift BBM'a byl po '98 roku. Czyli wszystkie od '99 byly poliftowe. Roznica suptelna, wiem ze silniki 2.0 byly VIS i wzmocniono ze 147 na 155KM (wiem bo mam taki w swoim HGT), weszlo kilka nowych motorkow, nowy uklad OBD II dla wszystkich. Ale to na pewno nowa instrukcja.

Aha mam jeszcze manual workshop do marei, po angielsku oczywiscie. Ponad 300MB....

o! czyli mam po lifcie! no i super!

Amortyzatory
Powrót