Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Zależy od szerokości felgi . Jak taka sama szerokość to będzie siedzieć głębiej o 13mmWitam koledzy, mam pytanko odnośnie ET w w felgach bo mam 16 ori z Et 34 a przymierzam sie do zakupu 17 z ET 47 ktos mi wyjasni czy ta róznica w Et bedzie miała na cos wpływ.
Zależy od szerokości felgi . Jak taka sama szerokość to będzie siedzieć głębiej o 13mm
Moim zdaniem będą aż za głęboko i kwestia czy na Zacisk wejdą jak nie ori. A jak masz Brembo to już całkiemWłasnie o to mi chodziło, dzieki za pomoc. Szerokosc standardowa 7,5x17 a pytałem bo wracajac od brata jechałem kawałek piaszczysta droga z kałużami i po wjezdzie na asfalt strasznie błotem sypała spod kół i bałem sie ze te 17 beda mogły wystawać
Raczej 235/45/18kto pomoże mi rozwikłać zagadke, zalezy mi aby opona ładnie wypełniała nadkole a zarazem był znosny komfort i nie musiał omijac kazdej najmniejszej dziury w jezdni bo szukam felg a opony maja podobny rozmiar 225x50 17" a 235x50 18"
kto pomoże mi rozwikłać zagadke, zalezy mi aby opona ładnie wypełniała nadkole a zarazem był znosny komfort i nie musiał omijac kazdej najmniejszej dziury w jezdni bo szukam felg a opony maja podobny rozmiar 225x50 17" a 235x50 18"
Piasty zostaw w spokoju.
U siebie mam na tyle dystans 7 mm i uwazam,ze to bezpieczne maximum.
Jezeli dasz wiecej,to juz ryzyko. Byl czas,ze jezdzilem na tyle z dystansem 10 mm,ale nie popieram takiego rozwiazania. Teraz jest bezpiecznie i dobrze wizualnie. Poza tym,z wiekszym dystansem na tyle ,bedzie Ci obcieralo przy pasazerach z tylu.
Kwestia jak pomalowane i gdzie jeździsz. Ja mam malowane proszkowo i po 2 sezonach nic ale też nie jeżdżę jakimiś bocznymi/polnymi drogami . Lakier proszek a malowane z pistoletu to też inna trwałośćWitam, jak wyglada u Was trwałość lakieru na felgach 19 cali? Pytam, bo po malowaniu przed wiosną 19 Ti niestety juz wychodzą pierwsze ubytki od uderzenia kamieni. Troche to wkurzające, mało widoczne moze ale niestety jest. Jak to u Was wyglada?