Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie obciera z tylu przy wiekszym zaladunku ?
Nie kupuj ani 7 ani 8" bo na tym wzorze felg i to jeszcze 17" Alfa 159 bedzie wyglądała komicznie.http://www.autox.pl/index.php?page=...e=&PHPSESSID=5216068538151f15bc36f2328e9bedaa
Chce takie alusy kupić do 159. 17 cali 5x110 i 7, 5cala szerokosci z tym ze nie ma nigdzie 7, 5cala tylko 7 lub 8 cali. Co sie stanie jesli kupie mniejsza badz wieksza szerokosci? Opone mam 225/17/50. Pomozcie pany i panie
Zgadzam się w 100% z Alcesem . W takim wzorze ta 17" nie będzie wyglądać . Ciemne koło będzie wyglądać na mniejsze . Malowanie black&silver może kiedyś było trendy ale teraz zawiewa Chinami . No ale twój wybór/gust . Jak będziesz miał je kupić to 8cali . Na 7' będzie wąskotorówka .Nie kupuj ani 7 ani 8" bo na tym wzorze felg i to jeszcze 17" Alfa 159 bedzie wyglądała komicznie.
Pozdrawiam.
Rafał
To jaki kolorek do czarnej alfy bedzie odpowiedni?
Tylko powiem ci ,że Ar1 na rancie w 159 to minimum by musiało być 19" żeby to jakoś wyglądało i najlepiej z obniżonym zawieszeniem . Wrzucałem już foto 159 Berliny na serii z ASA 18" i lipnie to wygląda bo rant optycznie pomniejsza koło a 159ka ma jebitne nadkolaPanowie miał ktoś do czynienia z was z felgami firmy ASA? Podróbki BBS ale niby na licencji. Chodzi mi po głowie model AR1 i zastanawiam się czy warto kupić używki czy odpuścić.

To ma być do Bravo II czyli 18" 8j szerokości. Dokładnie chodzi mi o tą aukcję:
http://olx.pl/oferta/felgi-asa-na-l...edzieli-CID5-IDeoFtd.html#d27f8a1db6;promoted
Chodziło mi tylko czy ktoś może zna i wie jak z jakością czy w miarę dają radę czy to plastelina dla dzieci co się gniecie od patrzenia. W zamyśle mam coś takiego czyli rant + gwint.
Tylko zastanawiam się o ile kupię te felgi to jakie opony? Powinno być 225/40, bynajmniej tak jest w serii 18" na 7j. Tutaj jest 8j i będzie ok ten rozmiar czy może coś węższego aby zrobić delikatny naciąg jakieś 205 lub 215/40?