Felgi do 166

A co na to powiecie?:)

attachment.php

Załączniki

• P4221257.jpg
    P4221257.jpg
    139.6 KB · Wyświetleń: 351
Widziałem kiedys tę alfe na aledrogo. Mnie sie na tych kołach podoba ale ori 18 są ładniejsze.

Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka

Na zdjęciach te felgi mi nie pasują do 166 ale na żywo może być inaczej. Przykładem są felgi Owczara - na foto mi nie pasowały, a na żywo rewelka :)

Ja bym zostawił oryginały te co masz i pomalował np na taki kolor jak ma Tomek u niego przy srebrnym lakierze ciemne felgi wyglądaja cudnie:)

Panowie bawol sie ktos wynalazkami typu plastidip na felgach? Mam szatański plan pomalowac sobie letnie 17 dla testow na czarno. Warto czy lepiej tego nie robic. Chodzi mi bardziej o trwałość . z misiac pokezdzic i to zedrzec

wysłane z WC

W wolnej chwili strzelę fotę , jak u mnie to złazi , odradzam , na wiosnę daje do piaskowania i malowania

Ale dla sprawdzenia efektu w sam raz. Jak się spodoba to docelowo pryśniesz na czarno.

Marek ja pryskać farba raczej nie bede. Tak tylko z ciekawosci chcialem zobaczyc co i jak. Ale skoro chlopaki mowia ze to wujnia z trwałością to szkoda kasy ladowac w to

wysłane z WC

Ja tego nie malowałem , tylko poprzednik, prawdopodobnie od temperatury "zwulkanizowało" w niektórych miejscach i nieciekawie to wygląda , mnie czeka teraz piaskowanie i malowanie , do czarnego auta mimo wszystko felgi najlepiej wyglądają w odcieniach srebrnego/szarego/chromu ,szczególnie w limuzynach

IMG_20161217_100552.jpg

witam. W jakiej cenie są obecnie ( wartośc realna) kp. oryginalnych felg 17' do przedlifta ?? i co o nich sądzicie ??

Ceny od 400 widzialem. I bardziej pazernych biznesmenów nawet po 1000...Szukaj na olx. Ja bym za Nie wiecej jak 500 nie dal. Jest ich duzo na runku. Kwestia cierpliwości i znajdziesz w Dobrym pieniądzu je.

Poszukaj lepiej tych co ja mam w sygnaturce. 17 cali model 2002. Są boskie.

wysłane z WC

Zależy jaki stan. Ja za 500zl kupiłem komplet ale do malowania a za 1 tys można dostać w dość dobrym stanie. Reasumując lepiej kupić takie do zrobienia bo będą jak nowe za cenę ładnych używanych ;-)

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót