dareme89
Nowy
x2Bo do tego musi być obniżona i z zenderem![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
x2Bo do tego musi być obniżona i z zenderem![]()
Ja na swoje 17" Speedline wydałem 2000, tyle, że w tym nowy zapas, ale nie żałuję ani złotówki, co do tych 18, to nie mój gust, ale trzeba liczyć, że pewnie z dwie sztuki będą do prostowania i całość do renowacji, do tego opony, które zawsze trzeba kupić, gdy się robi auto dla siebie, także koszt się zrobi spory, ale naraz nie trzeba wszystkiego robić, ja np przez zimę wszystko porobiłem, żeby na wiosnę wrzucić nowe kołaJa uważam, że biorąc pod uwage dostepność tych zenderów, cena choć nie niska to jest do przyjęcia. A jak ktoś szuka długo takich to kupi od razu.. Faktem jest, że dla niektórych to będą tylko zwykłe koła. Dla mnie jest to rarytas, który ciężko dostać
Marek nie wiem po co od razu knujesz takie teorie bo ile ludzi tyle przypadków. A dla alfaholika 2,2tyś za sieny to dużo?
JA na moje speedline 18" wydałem 1350zł + regeneracja 300zł + opony 1200zł i nie narzekam, choć przyznaje szykowałem się na zakup od poprzedniego sezonu. Takie są ceny u nas niestety. A wiem, że jakbym ich nie kupił to następnych mogę nie znaleźć. I to samo ktoś pomyśli o tych zenderach. Gdyby sie pokazały wcześniej pewnie bym miał nie łatwy wybór... Czyli mówiąc wprost: Tak, ja bym je kupił![]()
Za 2 kafle pewnie będą do oddania, co za 18" uwazam, że jest ceną do przyjęcia