Felgi do 166

Te 18" szprychy co pokazał na fotce kobielczak to po prostu 18" szprychy :P
A zender siena? Myślisz że Cię stać? To je trafić jak w totolotka :P tak z grubsza to takie jak ma na górze forum SZ ZAGATO. Chyba więcej nie muszę pisać :P

to chyba bede szukał czegos normalnego bo 1500-> za felgi to nie dla mnie ;)

Zender Siena 18" jak dla mnie pasują idealnie

wujo1.jpg5.jpg

Zdjęcie wspomnianych już Toora T670 z wersji TI na oponie 235/40/18 :)

Załączniki

• DSC00441.jpg
    DSC00441.jpg
    186.9 KB · Wyświetleń: 1,540
  • DSC00435.jpg
    DSC00435.jpg
    188.1 KB · Wyświetleń: 1,539
Ostatnia edycja:
Nie wiem czy tak jest faktycznie ale gdy czytałem o felgach do 166 to 16-tki były chyba tylko w wersjach przed liftem po lifcie już tylko 17 i 18. U mnie obecnie w wersji po lifcie mam 17/225/40. Powiedzieć mogę że profil 40 na polskie drogi to trochę mało.

Faktycznie po lifcie też nie widziałem 16" chodź pewnie znajdzie się ktoś kto sobie założył. Jeżeli chodzi o profil to rzecz gustu. Dla jednych to dużo dla drugich mało. Jak widzę ludzi zapierdzielających po dziurach w moim powiecie to dla mnie 15" było by za twarde.... Ale jeżeli ktoś uważa na dziury i ważny jest wygląd to i na 18" jedzie się świetnie. Ja bym toory przygarną :P

Ja u siebie po FL mam na zimę 16" ori na hamulcach 310 brembo. Nie wygląda to za specjalnie, ale na zimę jak znalazł.

16" małe telefoniki? A skąd wiesz że fabrycznie? Może ktoś dokupił sobie później na zimę? Myślisz że ktoś zadał sobie tyle trudu żeby kupić wraz z autem dodatkowy nowy komplet felg z oponami? Czy kupił na 16" i potem dokupił 17"?

marek kupiłem ja na fabrycznych 17", które mam na lato. Później dokupiłem sobie 16" na zimę w Poznaniu, które nota bene ściągałem z AR po FL, bo miałem wielkie obawy czy wejdą na moje hamulce. A skąd tamta miała 16" to nie wiem, bo to była padlina jakaś na części świeżo sprowadzona.

Już myślałem że swoją kupowałeś nową z salonu :P

Szukam czytam... Jaki jest środek w 166? 60,1 czy wiekszy?

Mój parch miał takie 17":

Moim zdaniem jedna z fajniejszych opcji.

Przy okazji- kobielczak, czy ja dziś Twojej alfy pod basenem na Sośnicy nie widziałem?

Załączniki

• HPIM0672-1.jpg
    HPIM0672-1.jpg
    150.8 KB · Wyświetleń: 338
po FL były jeszcze szprychy 16" ale to rarytas, zrobię fotkę auta, bo kolega ma takie na swojej,

ja mam 16" szprychy :) ale na lato je zostawiam, potrzebuja malych zabiegow pielegnacyjno/ naprawczych :P

ps. fajny nr postu mam :D

to jeszcze coś takiego, w sumie są w bazarze:)

Załączniki

• felgi.jpg
    felgi.jpg
    124.4 KB · Wyświetleń: 178
  • felgi2.jpg
    felgi2.jpg
    102.3 KB · Wyświetleń: 187
te tez fajne bardzo malo ich bylo wzor jak oz zagato, tylko ze do rosso proteo srednio pasują...

chętnie bym felgi przytulił ze zdjecia wyżej ale $$$ miesiąc cieżki

Te na zdjęciu to poliftowe 17", słabo pasują do przed liftu.
Podobny wzór mają 16 przedliftowe, które posiadam na swojej 166,
przedlift lepiej wygląda w 17" telefonach ale każdy ma oczywiście swój gust.

Maestro miałeś być na spocie to byś sobie zobaczył, kolega rivt w poliftowej ma takie :)

Ostatnia edycja:
Te na zdjęciu to poliftowe 17", słabo pasują do przed liftu.
Podobny wzór mają 16 przedliftowe, które posiadam na swojej 166,
przedlift lepiej wygląda w 17" telefonach ale każdy ma oczywiście swój gust.

Maestro miałeś być na spocie to byś sobie zobaczył, kolega rivt w poliftowej ma takie :)

Zostawiłem info że jednak ten dzień porywam sie na zmagania gokartowe w gronie klubu renault w którym siedze już ładnych parę lat :)
Bedzie jeszcze okazja.

Amortyzatory
Powrót