Felgi 19" lub 20" - czy ktoś widział

Kurdę myślałem że masz zajebisty pomysł ale jakoś te felgi nie leżą. Jest to aż! 19" a mimo to nie robią takiego wrażenia ponieważ oryginalne felgi są w tym stylu (okrągłe otwory). Wiadomo że "na żywca" będzie lepiej ale moim zdaniem coś szprychowego lub jakaś "gwiazda" byłaby lepsza. Mimo to popieram całą koncepcje.

To Ci się udało wkleić 18" raczej... a efekt? Te co masz wyglądają nieporównywalnie ładniej...

wkleilem niewiadomo co, chodzilo mi tylko o to zeby optycznie sobie to jakos wyobrazic, ale nie kupie ich i szukam jakichs innych jeden komplet mam juz zaklepany ale szukam drugiedo teraz 19", a jak cos znajde to wklaje linka lub grafike

mam juz lepsze zalozone a temat dawno ogarniety

Załączniki

• P8010637.jpg
    P8010637.jpg
    69.7 KB · Wyświetleń: 770
jedyne jakie podobaly mi sie bez dekielkow to asa AR1 ale nie bylo nic w moim rozstawie, wiec zdecydowalem sie na keskin kt4 a 18cali dlatego ze 19" nie bylo, ciezko ogolnie znalesc ladne felgi w rozstawie 5x108

cuma ... lepiej pochwal się gdzie je wyrwałeś bo takich szukam

kolega miejscowy mial do sprzedania tanio, sprawdzilem, proste nie spawane to kupilem, odrazu dalem rant do polerki i zostaly narazie a w przyszlym roku zamierzam ramiona polakierowac na grube srebro albo flip-flop

Ostatnia edycja:
a ja szukam i szukam i szukam i nic :(

Amortyzatory
Powrót