Felgi 18" GT

Oj coś mi się wydaje, że tył będzie tarł przy obciążonym aucie :/

z tego co ja jezdze alfa to nie pakuje do niej nie wiadomo czego ;) bo to nie taczka

wozenie z tylu pasazerow to tez nie to :D

GT jest autem 1+1

do wozenia psa, dzieci i wozka sluza inne auta :D

oooo ;) malowales je na taki kolor czy kupiles ori juz takie :) ? to sa 18stki ?

- - - Updated - - -

wheelerwasp02 ale masz piekny kolor auta ;) widac po tej fotce w sygn ze dopieszczone jest ;)

Jeśli pytanie do mnie.. to o które felgi pytasz ? te co mam w podpisie pod postem czy w moim temacie o aucie :D ? Co do koloru auta zgadzam się że piękny.. lubię go i dlatego ratuje po tym jak ktoś mi go zdemolował :/

sorry nie chce nikogo urazic, ale tak to widze

juz sam fakt obladowanego auta typu GT (nie chodzi mi tylko o alfe) jest dla mnie troszke smieszny ;)

bocian z calym nalezytym szacunkiem wzgledem Twojej osoby masz prawo sie nie zgadzac, nie lubic mnie tez ;)

ale wedlug mnie auta klasy GT to takie bulwarowki

Ostatnia edycja:
Ja też tak mówiłem do czasu aż nie pojechałem ze znajomymi na weekend. Dwie pary ( K + M ) i z tyłu mi przytarły opony nadkole. Co prawda zdarzyło się to raz na rok od kiedy mam GT ale głupio byłoby w połowie drogi zmieniać koła i opony na śmietnik wyrzucać bo jedna te 18 cali markowe trochę $ kosztowały.

Oj tam Panowie nie przesadzajcie. Auto to auto. W dowodzie jest 5 osobowe, wiec w czym problem?
Ja często przewożenia rożne rzeczy z tylu. Od kół po "wywóz śmieci remontowych" i nic sie nie dzieje.. Nawet na 19 calowych felgach.

Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy ;)

bocian z calym nalezytym szacunkiem wzgledem Twojej osoby masz prawo sie nie zgadzac, nie lubic mnie tez ;)

ale wedlug mnie auta klasy GT to takie bulwarowki

a mnie ta bulwarówka bardzo często pozwala wozić dziecko
pozwala nawet zapakować się na 2 tygodniowy urlop i dojechać bez obcierania itp
o zakupach nie wspomnę nawet
po prostu jak na nadwozie typu "coupe" GT oferuje na prawdę wiele

ii wiecie ze macie racje :D ..:)

faktycznie Alfa GT oferuje fajne warunki - bagaznik i tyle dwa siedzenia

- - - Updated - - -

Seba :D nie chcial bym nigdy byc tym 5tym siedzacym z tylu, po srodku w alfie :D

ale masz racje :D

U mnie też czasami zdarzy się zabrać dodatkowo 4 osoby ale to jednak krótkie dystanse. Narzeka tylko osoba siedząca z tyłu w środku :D Foteliki też czasem wpadną, dzieciaki lubią Alfe bo "ma fajne żółte siedzenia" :D.
Niestety temat felg odszedł na drugi plan, dopiero za dwa tygodnie będę wiedział czy pieniądze pójdą na ten cel czy na inny. Mam tylko nadzieje, że wiosna szybko się nie pojawi bo szkoda zimowek.

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Twoje "zolte siedzenia" mi sie podbaja ;)

ja stale "natrafiam" na czarna skore ( w AL mam czarna skore, w drugim aucie skora + alcantara)

marzyl mi sie ten "'bananowy"' kolorek

- - - Updated - - -

ja juz na letnich jezdze ;)

Mówicie, że w GT ciasno a i 156 z tyłu w 3 osób nie jest za wygodnie xD a rzekomo lepsze warunki "przewozowe ma".
GyTy lepsze ;)

E tam gadacie, ja wracając z kumplami z uczelni nieraz w 5 jedziemy :D Chociaż ten któremu trafi się środek trochę narzeka.

Amortyzatory
Powrót