• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] felgi 17 na brembo

rozewo

Nowy
Auto
Giulia
Noszę się z zamiarem wymiany kół na 17. Mam zaciski Brembo. Czy założenie 17 calowych felg do brembo jest bezpieczne. Czy istnieje w ogóle taka konfiguracja t.j. powiększone zaciski i felgi 17 cali np. dla kupujących Giuliettę w salonie. Swoją drogą może jest ktoś zainteresowany felgami 18 turbinami. Zmieniam bo się opatrzyły chcę teraz założyć tzw. telefony.

Standardowo do pakietu sport (z brembo) były 17", sam takie mam - tylko nie wszystkie pasują (raczej tylko oryginały)

Cześć a jaki wzór 17 posiadasz, myślę właśnie o oryginalnych. Mm prośbę do moderatora w sprawie odblokowania dla mnie możliwości wystawiania przedmiotów, konto mam długo ale chyba za mało postów. Chcę wystawić na forum moje 18 tki.

Na lato mam srebrne, a na zimę czarne turbiny - bardzo dobrze wyglądają tez czarne telefony z brery. W sprawie ogłoszeń w dziale bazar to uprawnienia są z automatu, więc nic ci nie mogę odblokować

masz jakiegoś linka do turbin?

takie ori 17 pasują na Brembo, sprawdzałem
182113-felgi_17_na_brembo-dsc_02842.jpg

a jak ci nie pasuje coś to poprostu dokładasz dystans przelotowy i dłuższe śruby

Załączniki

• DSC_02842.jpg
    DSC_02842.jpg
    68.1 KB · Wyświetleń: 141
Też mam takie na zimę. Pasuje. Choć w pierwszej chwili mechanik się wystraszył, że nie wejdzie :)

Amortyzatory
Powrót