[MiTo] faktura

Lutraki

Nowy
Auto
Mito Distinctive 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM
Witam,
Mam pewnie dość nietypowe pytanie. Macie info na fakturze odnośnie zakupionej wersji? Ja nie mam i powoli zaczynam się zastanawiać jaką mam wersję, a to wszystko po rozmowach z ubezpieczycielami aut. Po podanych informacjach co auto posiada raz była wersja Progression raz Distinctive.
Z tego co wiem kupowana była Distinctive. Na umowie mam w wyposażeniu dodatkowych klimę 2 strefową, czujniki parkowania, skórzaną kierownicę plus 6 przycisków oraz lakier numer 595.
Napisałam maila do salonu w którym dokonywany był zakup.

klima dwustrefowa i przyciski na kierownicy to opcja tylko w progression, w distinctive to standard.
distinctive ma jeszcze listwy chromowane na oknach i felgi alu 16"
zawsze możesz tez vin wstukać w eper-a i powinno się pokazać jaka to wersja

Jak będę w domu zainstaluje EPER-a , dzięki Ciastek...
Listwy chromowane też mam i liste progową również.
Czarno-czerwona (Materiał Sprint), deska rozdzielcza Sprint Czerwona (Rosso)

Ostatnia edycja:
Lutraki a kokpit masz z "włókna" czy "skywalkera" ? Wersja jest chyba w karcie gwarancyjnej. PodaJ VIN, mam epera ver.48

Jak będę w domu zainstaluje EPER-a , dzięki Ciastek...
Listwy chromowane też mam i liste progową również.
Czarno-czerwona (Materiał Sprint), deska rozdzielcza Sprint Czerwona (Rosso)

a podłokietnik masz ? :D
widzę wyposażenie prawie jak u mnie, tylko ten kolor deski sie nie zgadza :cool:

Lutraki a kokpit masz z "włókna" czy "skywalkera" ? Wersja jest chyba w karcie gwarancyjnej. PodaJ VIN, mam epera ver.48

Wyślę na maila.
Właśnie nie ma w karcie.

a podłokietnik masz ? :D
widzę wyposażenie prawie jak u mnie, tylko ten kolor deski sie nie zgadza :cool:

Nie mam podłokietnika, przeszkadzał mi jak miałam jazdę próbną i nie chciałam.
No właśnie - wyposażenie prawie jak u Ciebie a nie do końca ;)

Załączniki

• DSC01273 [640x480].JPG
    DSC01273 [640x480].JPG
    81.9 KB · Wyświetleń: 107
Wyślę na maila.
Właśnie nie ma w karcie.

Nie mam podłokietnika, przeszkadzał mi jak miałam jazdę próbną i nie chciałam.
No właśnie - wyposażenie prawie jak u Ciebie a nie do końca ;)

tylko ta czerwona deska sie nie zgadza

tylko ta czerwona deska sie nie zgadza

Dokładnie...ale mnie już nic nie dziwi, że mam dziwny samochód, po całym zamieszaniu podczas kupowania wszystko mogło się zdarzyć.
Jak byłam w serwisie to facet też mówił, o ma panią dziwną wersję, ale nie zwróciłam na to uwagi.

Masz listwy chromowane ?

wersja

Po zdjęciach widać że masz distincive :) Taki materiał na desce występuje tylko w distinctive i reszta wyposażenia też się zgadza.

Dokładnie...ale mnie już nic nie dziwi, że mam dziwny samochód, po całym zamieszaniu podczas kupowania wszystko mogło się zdarzyć.
Jak byłam w serwisie to facet też mówił, o ma panią dziwną wersję, ale nie zwróciłam na to uwagi.

Masz listwy chromowane ?

tak chromowane mam

Ostatnia edycja:
Po zdjęciach widać że masz distincive :) Taki materiał na desce występuje tylko w distinctive i reszta wyposażenia też się zgadza.

ano tak ;)

info z salonu - odnośnie wersji wyposażeniowej, którą Pani posiada jest, to na 100% wersja Distinctive, ponieważ na umowie jest również uwzględniony kod SINCOM, co odpowiada wersji wyposażeniowej Distinctive z silnikiem 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM.

info z salonu - odnośnie wersji wyposażeniowej, którą Pani posiada jest, to na 100% wersja Distinctive, ponieważ na umowie jest również uwzględniony kod SINCOM, co odpowiada wersji wyposażeniowej Distinctive z silnikiem 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM.

tylko turbo brak

ano brak i więcej kucyków też by się przydało

Amortyzatory
Powrót