[159] Fabryczny subwoofer

MadSkillz

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 1.9 jtdm 150KM
Witam wszystkich, od 2 tygodni stałem się posiadaczem Alfy 159 1.9 jtdm 150KM sedan distinctiv, szukałem i w google i na forach, niestety bez rezultatów, czy wicie możę czy i gdzie jest fabryczny subwoofer w niej? Mam cos wystającego pod tylną półka ale nie ma jak sie tam dostać, od dołu oklejone na stałe jakims materiałem a od góry nie da rady zdjąć tej półki, nigdzie nie ma manuala serwisowego do 159-tki. Prosze o pomoc.

A był montowany w subwoofer w jakiejkolwiek wersji wyposażenia? Może powinien być po lewej, bądź prawej strony bagażnika, za drzwiczkami? Jeśli tam nie ma, to może gdziś przy kole zapasowym jak w Saabach montują. Poszukaj. To nie igła ;)

No nie ma po bokach, przecie to widać, pytam się konkretnie o półkę tylną. Ale wychodzi na to że nie ma, tylko głośniki w drzwiach. Poza tym nie ma tego basu więc chyba nie był montowany.

kolego ja mam w sedanie subwofer na tylnej polce, tylko ze ja mam system bose,a nie wiem jak jest u cb:) ale tak czy siak szukaj na tylnej polce.

U mnie nie ma systemu Bose ani subwoofera, ale głośniki i bas jest tak zajebisty że przy pierwszym słuchaniu muzyki, przeszło moje najśmielsze oczekiwania.

No właśnie ja mam bose tylko nie gra bądz nie wiem gdzie jest sub...na tylnej półce od dołu jest taki prostokąt z jakims małym wybrzuszeniem..możesz mirinda41 zrobic fotkę i pokazac jak to wygląda?

Jak masz bose to suba masz w tylnej pułce od dołu doskonale go widac a obok niego jest wzmacniacz.

Kurde, na maskownicach mam bose ale od dołu półki nie mam nic..jest tylko prostokątna wypukłość zaklejona welurem/jakąś matą.

Może jakiś składak Ci się trafił ;) Rozszyfruj VIN, okaże się czy auto z fabryki wyjechało z bose.

Albo poprzedni właściciel/ komis pożyczył sobie subwoofer na wieczne nieoddanie. A tak na serio to kolega slon ma racje, rozszyfruj po nr VIN cale wyposażenie i wtedy sie dowiesz.

attachment.php
Ja mam takie cos przykrecone do tylnej polki , jezeli tego nie masz to pewnie ktos sie porzyczyl lub poprostu nie dziala:)

Załączniki

• 20151220_143540.jpg
    20151220_143540.jpg
    100.7 KB · Wyświetleń: 181
Amortyzatory
Powrót