Eper działający i po polsku

Też Wam żaden EPER aktualnie nie działa czy tylko mi? Macie koledzy jakiegoś hulającego?

Koledzy, toż to takie starocie zapodaliście, że mojego auta jeszcze na świecie nie było:D
Coś z nowszą bazą danych działa obecnie?

no bywa czasem , że nie bangla niestety

U mnie to jakoś kuleje to niby nowe z 2011 :P napisy na siebie nachodzą, niektórych fragmentów drzewa w ogóle nie widać...... chyba że ja mam z kolei za stare auto :P chyba do starych aut lepszy stary ePer :P

Epera najlepiej używać z IE. W innych przeglądarkach się sypie. Gdzieś jest wersja z 2012, ale 75 już w niej np. nie ma...

Moze mi ktos podac numer korka spustowego od miski oleju do mojej Baski? Ar 156sw 2.4 jtd 2001r. 140kM. Musze kupic nowy a nie hula mi eper wcale :(

Zarzucone przez TapaTalk 2

Hulają wszystkie........... Poza tym potrzebny nr vin a nie model. A jeszcze poza tym w każdym sklepie fiata (nie tylko aso) podadzą Ci ten nr. albo nawet korek.

Jest już jakaś możliwość sprawdzenia listy wyposażenia jak mam auto z przed 2008 r ? Bo w każdym Eparze mogę zobaczyć tylko podstawowe informacje . Pozdrawiam .

witam
moze dziwne , ale nie wiem co o tym myslec
po wpisaniu vin w eper wyskakuje cos takiego
pytanie ile w koncu mam koni 115 czy 120?
MVS found for VIN ZAR93900007127548
X3 - ALFA 159 (2005-2008)

[TD="colspan: 2"]140.863.0.0 - SW 1.9 JTD 8V 120CV 88KW E4 MEDIUM[/TD]

[TD="colspan: 2"] Engine: 5624583 Vehicle: 07124318 Prod. date: 5/7/2007[/TD]

[TD="colspan: 2"][TABLE="class: CharInfoTable, width: 100%"]
[TR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: mvsInfoClass"]X3 - ALFA 159 (2005-2008)[/TD]
[TD="class: mvsInfoClass"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: mvsInfoClass, colspan: 2"]140.863.0.1 - SW 1.9 JTD 8V 115CV 85KW E4 MEDIUM-DEPOT. BELGIO[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Engine: 5624583 Vehicle: 07124318 Prod. date: 5/7/2007[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"][TABLE="class: CharInfoTable, width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

na rynek belgijski wypuszczali okrojone - a twoją skąd pochodzi ?

na rynek belgijski wypuszczali okrojone - a twoją skąd pochodzi ?

niestety z Belgii:(
wiec mam szukac czesci do 115? , nie wiesz czy sa duze roznice w czesciach czy tylko z softem cos majstrowali zeby jakiegos cla np nie placicc czy cos ze wzgledu na moc itp?

to że auto pochodzi z belgi nie znaczy wcale że musi być wersja okrojona, patrz dowód rejestracyjny lub po prostu dokumenty auta.

to że auto pochodzi z belgi nie znaczy wcale że musi być wersja okrojona, patrz dowód rejestracyjny lub po prostu dokumenty auta.
hmm w dowodzie jest 115, a w dokumentach z przegladu w Belgii 120 stad pytanie czy ma to jakies znaczenie w kupowaniu czesci czy te 5 koni ucieklo przez zmiane softa
jak pracowalem w Norwegii w wielu autach moc byla nizsza niz w Polsce z tym samym silnikiem z powodu podatkow od mocy auta

po mojemu silnik jest dokładnie taki sam tylko "skrojony" softem na potrzeby rynku i tyle
technicznie to jest to samo

Amortyzatory
Powrót