• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Emblemat, znaczek, napis "Alfa Romeo"

Widocznie słabo szukałem, dzięki :)
Pozostaje mi podjechać do ASO i zobaczyć czy różnią sie od tych na klapie, chociaż gdybym już miał to montować to pewnie wywaliłbym pozostałe oznaczenia modelu, bo też nie podoba mi się tak jak jest na tej fotce, którą dałem - za dużo.
Pzdr.

Ja się przejmuję, że co do niektórych nic nie dociera.
Dlaczego wiochą ma być nazywanie alfy romeo, alfą romeo, a monicą belucci nie? I oporównywanie do VW na tylnej szybie auta?
Nie chcę odpowiedzi na te pytania barus91, ale zanim czasem cokolwiek powiecie to spójrzcie też czasem na siebie - nie atakuje, a odpowiadam i po prostu chcę pomocy w poszukiwaniach a nie zbędnych opinii bo nie o tym jest ten temat, bo nie pytam Was co o tym sądzicie, a temat nie jest w dziale Hyde Park.

po prostu chcę pomocy w poszukiwaniach a nie zbędnych opinii bo nie o tym jest ten temat, bo nie pytam Was co o tym sądzicie,
normalne. ja kiedyś zapytałem się czy da się wyłączyć ABS. To życzyli mi gumowych drzew i pisali przez 3 strony jaki to ja jestem głupi. A chciałem się tylko dowiedzieć jak to zrobić.

Chyba jednak na żaden spot klubowy się nie wybiorę, po co mam słuchać bzdur o swojej Alfie i innych kłótni. Jak na forum takie akcje się dzieją to na żywo dochodzi chyba do rękoczynów.

Chyba jednak na żaden spot klubowy się nie wybiorę, po co mam słuchać bzdur o swojej Alfie i innych kłótni. Jak na forum takie akcje się dzieją to na żywo dochodzi chyba do rękoczynów.
wiele osób jest mocnych w gębie ale na spocie będą kolegami
bywa niestety też i tak że na spocie będą gadać jak z kolegą a za plecami obrobią dupę ( przerabialiśmy to z kolegami kilka lat temu )
nie przejmuj się i tyle
więcej humoru i po sprawie

Etam, na żywo większość z tych narzekających w ogóle się nie pojawia.

Z założenia jest tak że jeśli ktoś coś zmienia w samochodzie to robi to dla siebie a nie by innym się podobało. Część osób jako argument, że trzeba przerabiać tak żeby się innym podobało podaje problemy przy odsprzedaży auta. A ja na to powiem tak - gdybym zastanawiał się nad problemami przy sprzedaży auta to bym nie kupił alfy bo ciężko ją sprzedać. Na pewno nie pod tym kątem dobierałem auto. Swoją alfę mam niecały rok a zdążyłem się do niej na tyle przywiązać, że nie liczę pieniędzy które w nią inwestuję i nie obchodzi mnie to, że ich nie odzyskam przy ewentualnej sprzedaży.

Ostatnia edycja:
roko - masz niezdrowe podejście niestety. Musisz się liczyć z tym, że ktoś uzna Twoją "modyfikację" za wiochę i Ci to powie. Może też usłyszysz to gdzieś z boku, na jakimś spocie, gdy rozmawiające o Twoim aucie osoby, nie będą wiedziały, że obok stoi właściciel. Zdecyduj się: albo przejmujesz się głosem tłumu i dopasowujesz się do opinii większości, albo robisz tak jak Tobie się podoba a opinia innych, nieważne jaka jest, nie obchodzi Cię. Mix jest niezdrowy ;) Ja w swoim temacie o znaczku QV zrobiłem wręcz ankietę. Gdyby była przewaga głosów krytycznych - zapewne bym się nie zdecydował. Okazało się inaczej i znaczki już czekają. Zniosę uwagi niezadowolonego ułamka. A Ty?

No właśnie o to chodzi, że ja wiem co będzie i liczyłem się z tym, że ktoś od razu napisze mi to tu w temacie, ale szczerze nie obchodzi mnie to i tak zniose to - a odpowiadając Wam, nie denerwuje mnie to, że uważacie, że to wiocha, tylko robicie syf w temacie - a jak to ludzie, jak jakiś zobaczy, że ktoś coś napisał (jakiegoś offtopa) - to ten nie chce być gorszy i ciągniecie to w nieskończoność. Przecież widze co się dzieje z innymi tematami.

A uwagi mile widziane są na pewno bardziej na żywo niż na forum, gdzie temat tego nie dotyczy. Gdybym założył temat taki jak Twój, pytając o zdanie i potem próbował uciszyć tych, którzy mają swoje zdanie, to wtedy mógłbyś mówić o niezdrowym podejściu.

sorry:) z góry ale mam wyje. ktocozkimigdzie|pff ja tam nie widzę większej wiochy jak mówienie ,że to wiocha.

Do autora tematu , jeśli byś się zdecydował to na pewno pozbądź się reszty napisów ,ja ich nie posiadam i powiem ,że "ciekawa" opcja a raczej rozwojowa ,stylizując na Brerce można by poprostu innym stylem pisma pocisnąc samą nazwę 147 ale AlfaRomeo też można jak najbardziej:D
Jeśli ci to odpowiada to jedziesz z tematem ,jest to tak malutki szczegół zaliczany chyba raczej do "smaczków" jak końcówki wydechu ,czy progi / nakładki metalowe ,-

PEACE4ALL
PEACE

No tak jak już napisałem chciałem sie wtedy pozbyć napisów, ale raczej nie będzie mi to dane bo dzwoniłem wczoraj do dwóch ASO co by mieć potwierdzenie nie tylko z jednego i ten napis z ar164 został już całkowicie wycofany i nie da sie go kupić :(

Najlepiej poszukać ludzi sprzedających części ze 164 - jeśli rozbierali auto na części to może i maja coś takiego.

Na chwilą obecną najtaniej będzie poszukać jakiejś 164, na której taki napis się ostał a jest przeznaczona na części.

Amortyzatory
Powrót