Emblemat Znaczek ALFA ROMEO tyl

arecky

Nowy
Auto
LANCIA Phedra 2,0 MultiJET
Witam wymienial ktos z Was znaczek ALFA ROMEO z tylnej klapy w 147 wczesniejsza wersja ?
Moj jest dosc wyblakniety i mysle czy by go nie odnowic ;)

Napisz do wiertla on ma naklejki na emblemat :) ktore wygladaja idealnie - nie widac roznicy :) duzo osob kupilo i sa zadowoleni ja prawdopodobnie tez bede naklejac jutro na spocie :)

Aha ale ja z daleka jestem ;)
Ile takie cudo kosztuje ?
Masz moze jakis link do posta o tym zebym mogl namierzyc tego pacjenta ;)

Dziekuje Wam juz napisalem do Wiertlo na GG i mam nadzieje ze odp.
Jestescie pewni ze pasuje do 147 bo mowa wstepnie byla o 156 ale chyba gosc zaczal i inne robic ;)

Zgadzam się z opinią koleżanki , pasują do każdej "ali" ja mam na 166 i naprawdę są fajne , nic się z nimi nie dzieje .
Polecam jak najbardziej :)

A to z Allegro to jest tez od Wiertlo czy juz jakis inny producent ?

To z Allegro to Poznań a kolega Wiertlo jest z Białegostoku , więc to inny producent.

ja mam od niego w 147 z przodu wygląda bardzo porządnie i super sie trzyma z tyłu kupowałem oryginał i płaciłem coś ponad 120 zł chyba

Witam wymienial ktos z Was znaczek ALFA ROMEO z tylnej klapy w 147 wczesniejsza wersja ?
Moj jest dosc wyblakniety i mysle czy by go nie odnowic ;)

Szkoda że Alfa Romeo nie ma takiej akcji jak u Forda. Jeśli auto nie ma 10 lat i emblematy "jajka" przód badź tył są wyblaknięte lub posiadają bąble, to je za friko wymieniają.

Ale auto z 2001 ma już więcej niż 10 lat :)

Pisałem o Fordzie a mój nie ma jeszcze 10 lat:)

Chodzi mi o to, iż w Alfach (np mojej) często emblematy płowieją, tracą kolory i blakną. Nowy znaczek odświeża auto IMHO i lepiej się prezentuje - zarówno ten konkretny egzemplarz jak również ogólnie działa pozytywnie na wizerunek marki. Tym zapewne kierowali się marketingowcy Forda.

Ale czepiłeś się tego Forda ;). Wiem jaka była akcja Forda bo nawet na forum było o tym ;)

Pisałeś:

Szkoda że Alfa Romeo nie ma takiej akcji jak u Forda.

Jednak nawet gdyby w przypadku AR taka akcja była to naszych 147 by nie objęła - dokładnie ot o mi chodziło na samym początku.

Ale czepiłeś się tego Forda ;). Wiem jaka była akcja Forda bo nawet na forum było o tym ;)

Pisałeś:

Jednak nawet gdyby w przypadku AR taka akcja była to naszych 147 by nie objęła - dokładnie ot o mi chodziło na samym początku.

Hah, może marketingowcy Alfy, a może już Audi, wymyślą dla aut do 15 lat :)

Amortyzatory
Powrót