• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[159] Emblemat Przedni AR 159

Czarny_28

Aktywny
Auto
AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
Jak myslicie koledzy czy emblemat z AR 147 FL moze pasowac do AR 159.Tak sie zastanawiam bo bardzo sa podobne tylko ciekawe czy sa identyczne i jak sa montowane w 147 FL.Kiedys patrzylem i widzialem ze mozna go nabyc troche taniej-widzialem za ok.100 zl

Jeżeli zależy Ci na cenie, to możesz rozważyć także naklejkę wklejaną w logo. Temat znany na forum.

naklejke mam naklejona.Narazie nie bede kupowal tylko tak sie zastanawialem czy emblemat ze 147 FL by pasowal.Zapytalem o to tez uzytkownikow AR 147 FL.Nie wiem czy te chromowane motylki nie sa troche wyzsze w 147 FL.Ciekawi mnie to

Ostatnia edycja:
Ja też mam naklejkę ale stwierdziłem że na święta zrobię belli prezent i zamontuje jej nowego motylka. Zamówiłem już oryginalny z brery za 115zł

ale z brery chyba sie nieco rozni czy nie??Nie jest chyba caly chromowany tylko ma takie gora obwodki??

Wiem że się różni, ale bardziej mi się podoba od tego do 159. Na czarnym samochodzie będzie świetnie wyglądał.

ja wlasnie sie dowiedzialem od uzytkownika 147 FL ze emblemat jest na 3 sruby czyli mysle ze taki sam jak i w 159.Sickyboy wrzuc foto przodu jak zapodasz nowy emblemat

Dzisiaj zamówiłem, ale myślę że dopiero w środę będzie u mnie. Od razu będę go montował i wrzucę foty.

ciekawy pomysł z tym znaczkiem od brery:) ja narazie będę naklejkę naklejał - ale myśle że na wiosne oryginał zapodam, również podłączam się pod prośbę:)
Sickyboy wrzuc foto przodu jak zapodasz nowy emblemat

1.jpg
z google brery

Wsumie powinno identycznie wyjść:) mi się podoba i to bardzo

Ostatnia edycja:
no musze przyznac ze zaje... wyglada.Pomysle tez na wiosne o zmainie i zobacze co sie trafi w miare po pieniadzach ale z tego co pisales kupiles to logo w dobrej cenie.Pozdrawiam

Ja już wcześniej wiedziałem, że to zmienię ale dodatkowo razem z osłonami lusterek zewnętrznych.

Amortyzatory
Powrót