Emblemat na kluczyk

pawel1284

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulietta JTD'm
Czy ktoś wie gdzie można kupić lub posiada na sprzedaż emblemat na kluczyk? potrzebuję 2-3 szt. Na allegro nic nie znalazłem:/

Chodzi Ci o ten malutki metalowy dupelek wciśnięty w korpus? Wrzuć foto jak to u Ciebie wygląda.

Ja ostatnio kupiłem na allegro taki nowy o średnicy około 1 cm (jak w czarnych kluczykach składanych) za 9 zł z przesyłką... Jednak gdyby ktoś miał inne kupię każdą ilość za rozsądne pieniądze.

tak to ten metalowy. średnica 14mm. wrzuciłbym foto ale nie mam jak go wrzucić z kolei na komp.
Na allegro nie ma nic w tym momencie.
Nie koniecznie musi być metalowy, równie dobrze może to być naklejka.

Ja ostatnio kupiłem na allegro taki nowy o średnicy około 1 cm (jak w czarnych kluczykach składanych) za 9 zł z przesyłką...

Też bym zakupił, bo nie mam w jednym z kluczyków :) Kiedyś już był podobny temat z tego co pamiętam i też się pisałem na zakup.

Pisałem Ci pawel w innym temacie jaki scyzoryk kupiłem. Ten gostek z allegro ma bardzo fajne loga. Takie z sylikonową sferyczną nalewką. No takie oczko. Wygląda cacy. Nawet lepiej niż ten dupelek w oryginale. Zdjęcia z manuala pokazują. Myślę że gość spokojnie opyli same znaczki. Ja te fabryczne gdzieś miałem (akurat to z połamanych zostało). Tylko że jak zobaczyłem jakie ładne są te nowe znaczki to te resztki kluczyka ze znaczkami gdzieś ciepnąłem. Muszę pokopać w weekend tak "za jasnego" to może znajdę.

a mógłbyś przesłać linka do tego gościa? będę wdzięczny. bo skoro zachwalasz towar tzn że nie muszę mieć obaw :)

Koles na allegro ma login www_stig_pl.

podobny temat jest w dziale GT. Tam ktoś widział emblemat na ebay.it ale podobno za duże pieniądze... ja osobiście miałem dwa kluczyki i w tym z centralnym zamkiem z pilota braowało emblematu (drugiego, zapasowego nie używam). Wydłubałem emblemat z jednego kluczyka i wkleiłem do drugiego i gra :)

Witam odświeżam temat :)

ma ktoś te emblematy metalowe 14mm ??

poszukuje 2 szt :)
jak coś pw.

Do kluczyka czerwonego czy czarnego scyzoryka? Bo mam 166 na części z czerwonymi kluczykami. W mojej poliftowej są za to czarne scyzoryki już.

Amortyzatory
Powrót