Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Lesio napisał:A możę spróbować w firmach które produkują jakieś nalepki czy wypukłe loga.
csscss napisał:a co to za problem popytać jakiegoś handlarza z allegro co ma pare alf na placu na części.?
szamacz napisał:Miałem ten sam problem z emblematem i w prosty sposób go rozwiązłem. Logo AR idealnie pasuje do tego które jest umieszczone na książce instrukcji do samochodu (przynajmniej do tej którą ja dostałem). Wyciąłem logo z okładki, kropelka i po kłopocie :mrgreen: Dodatkowo jeszcze polakierowałem bezbarwnym lakierem wierzch i wygląda cacy![]()
Alfista napisał:a ja zrobilem to tak ze kupiłem taki pins w ASO za pare zeta. Wykonany jest idealnie i średnica pasuje.. wystarczy troche uciąć ten szpikulkec do zaczepienia i wkleic w okrąg kropelką..
Alfista napisał:a ja zrobilem to tak ze kupiłem taki pins w ASO za pare zeta. Wykonany jest idealnie i średnica pasuje.. wystarczy troche uciąć ten szpikulkec do zaczepienia i wkleic w okrąg kropelką.. 8)
fotka niedokladna z fonu