emblemat 147 / 1.6 / twin spark

W

wtd

Guest
Witam,
czy ktoś z was wie gdzie można kupić naklejki "147" + "1.6 twin spark" na tylną klape bagażnika? Odstawiłem autko do lakiernika i cała klapa będzie malowana, nie chce przyklejać tego samego jeszcze raz bo nie lubie sztukowania, boje sie że bedzie krzywo a gdybym miał nówki to przyklejenie byłoby łatwiejsze.

Na allegro nic nie znalazłem :(

ja mam "147" zdjete i wyczyszczone z tego kleju i brudu wiec sa jak nowki. osobiscie klapa bez oznaczen wyglada dla mnie lepiej

no moge bo mi nie sa potrzebne w ogole. z tym ze samo 147 bo z reszty mam tylko JTD :D

- - - Updated - - -

na priv pisz nie bedziemy tu targowac :P a i jeszcze to jest z wersji po lifcie wiec nie wiem czy sie czyms roznia musisz to sam ogarnac :P

Spoko spoko, nie wszyscy razem :D

OIgólnie przyjął bym 147 jtd, ale wszystko zależy od ceny. Aż tak mi nie jest potrzebny ten znaczek zebym był w stanie wydać sporo kasy :D

aha, mam przedlift

to 147 jtd nawet z jtdM puszcze Ci za przyslowiowa paczke fajek bo mi to tylko zalega :D

- - - Updated - - -

pirv jak cos :D

właśnie chodzi o to że ja mam wszystkie zdjęte literki z tylnej klapy bagażnika ale wolałbym kupic nowe bo mam nadzieje że proces naklejania jest łatwiejszy i wszystko wyjdzie równo niż jak bym przyklejał po jednej literce

Amortyzatory
Powrót