EŁK i okolice

• Autor wątku Autor wątku SEBEK
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dostalismy zaproszenie jako Podlaski Klub Alfa Romeo na prezentacje Alfy Giulietty QV. Prezentacja ta odbędzie się w piątek na terenie Lotniska w Białymstoku. Będzie możliwośc napewno pokazania się większemu gronowi ludzi jako klub no i oczywiście przejechania się. Mam nadzieję że bedzie nas jak nawiecej.

No chłopaki mobilizujmy się i można się gdzieś spotkać to będzie nas więcej i może jakoś ten ruch poparcia alfa romeo ruszy :) tam jest moje gg w razie potrzeby :)

Panowie - miejsce jak zwykle chyba najleprze to parking po Kauflandem a co do terminu to może następny weekend? Piątek albo niedziela wieczorem jak sądzcie?

Poznaj swoją datę śmierci na http://smierc.org

ooo Nieźle ten weekend odpowiada ten piątek wieczór 8 lipca o 18 na kaufalndzie ??

witam tych co mnie nie znaja :P choc to nie jest temat do tego... w kazdym badz razie za namowa kolegi od alfy postanowilem wlaczyc sie do elckiego grona alfaholikow :P na codzien jezdze Alfa 156 w kolorze o kodzie 407B :P pisalbym sie na alfowego spota ale bardziej w niedziele jak w piatek... co Wy na to???

Panowie - więc sprawa wygląda następująco godzina 18.00 miejsce parking pod Kauflandem pozostaje tylko kwestia czy piątek 08.07.11 czy niedziela 10.07.2011 dla mnie obydwa terminy odpowiadają więc jak Wam lepiej :)

---------- Post added at 07:38 ---------- Previous post was at 07:29 ----------

Jestem za,tylko powiedzmy o godzinie 18 ?? Bo potem praca niestety.
Wodzu a Twoi znajomi od podrasowanych Alfiątek przybędą?

---------- Post added at 07:46 ---------- Previous post was at 07:38 ----------

Ja bym troszkę obstawial za niedzielą tylko dlatego, że to troszke dalszy termin i więcej osob by się zmobilizowało do tego czasu - jak sądzicie dajcie znać czy niedziela odpowiada

A ja wolałbym piątek bo w niedziele wolałbym odpocząć po weekendzie więc 8 lipca o 18 odpowiada mi najbardziej .

Wodzu a Twoi znajomi od podrasowanych Alfiątek przybędą?

Jeden napewno,z tym ,że plany się komplikują i mi i jemu pasuje sobota :P lub piątek.Ciężko pany będzie sie dogadać,ale zawsze jak nie w ten weekend to można i w następny.Jesli o mnie chodzi i o kolegę/kolegów to piątek,sobota wchodzą w grę.Potem ja wyjeźdżam,oni tez.

He he ile głów tyle terminów... Dodam tylko od siebie, że piątek u mnie to na pewno odpada bo o 18 to wracam z traski i w tych godzinach jestem w okolicach Łomży...:) Sobota i niedziela raczej bez problemu... Może sobota tak 16-17 to i większość nawet jeśli pracują normalnie w sobotę będzie już po pracy a i na sobotni wieczorny wypad powinien każdy zdążyć hehe

w sobote i mi pasuje... no i moze w koncu poznam osobiscie kolege Rybaka :) hehehe

O masz nie było mnie pół dnia a tu wzieli i uzgodnili a mnie jak na złość sobota nie pasuje :( piątek i niedziela - tak a w sobote o myślalem, że każdy wychodzi na imprezke :)
Ale dobra ja mimo wszystko postaram sie dotrzeć, kwestia tylko na którą godzinę ustalamy 17-sta?

Miejsce - Parking pod Kauflandem Ełk
Data - 09.07.2011 (sobota)
Godzina - ??? 17.00 ???
W programie - sprawdzenie mocy na obwodnicy i przejazd promenadą + Hot-Dogi z BP :)
Zabrać - dobry humor i aparaty fotograficzne
Proszę o potwierdzenie kto będzie do piątku​

mysle ze i ja sie na 17 w sobote wyrobie :) moze nawet zdaze umyc auto :P hehehe

Cezi - masz może numer komórki do Daro954, skrobnął byś sms-a o spocie co i jak i czy będzie bo pisze do niego ale zero odzewu a na mieście się mijamy...

Amortyzatory
Powrót