EŁK i okolice

• Autor wątku Autor wątku SEBEK
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Szkoda Sebek ,że nie mam do ciebie kontaktu kom.to wczoraj bym do ciebie zadzownił ,bo zebrało sie nam na chęć ,na wyscigi i podjechaliśmy na obwodnicę do Ełku.Można bylo się poznać.Podeślij numer kom,żeby takich sytuacji nie było w przyszłości ok?

Wpadajcie na spota do Białegostoku dnia 15.10. godzina 18:30 Galeria Zielone Wzgórza parking podziemny obok toru kartingowego. Atrakcją spotu będzie rywalizacja o Mistrza Podlaskiego Klubu Alfa Romeo w jeździe na gokartach.
Pozdrawiam i zapraszam

Kontaktuj się z Sebkem i jakby co można zrobić spota,bo z Grajewa byłoby 3-4 chętnych jakby co.

Pozdrawiam.

Witam.Tez jestem z Ełku.Na forum siedze bardzo czesto,ale nie przyszlo mi do glowy zeby poszukac Alfistow z naszej miesciny.

O i grupa zaczyna rosnąć. Teraz to jak nic trzeba zrobić spota miejscowego.Co wy na to panowie??

Biała Piska pozdrawia . 36 km od Ełku to raczej nie wiele ;) Granatowa 146

Dla mnie pasują wszystkie dni w tym tygodniu,byle by w godzinach 17 max 18 ,bo potem na 22 do roboty trzeba.

Dobra panowie trzeba podewziąć decyzję póki pogoda w miarę jeszcze, więc proponuję spotkanie w Ełku na parkingu pod kauflandem powiedzmy w sobotę o 17.Wszelkie propozycje inne co do godziny czy dnia mile widziane.Zróbmy tak ,żeby móc się spotkać.
Póki co ja jestem chętny + 2 kolegów odemnie.

No to trzeba sie zebrac i ustalic dni.. W tygodniu mi np za bardzo nie pasuje wiec ta sobota jest ok.

Więc sobota.Czekam na opinie sebka i kolegi z Olecka.Wstepnie sobota ,Ełk,kaufland godzina 17.

A więc niech słowo ciałem się stanie... :D

TERMIN SPOTU - 30.10.2010 (SOBOTA)
GODZINA - 17:00
MIEJSCE - PARKING POD MARKETEM KAUFLAND
W PLANIE - PRZEJAZD PROMENADĄ NA JEZIOREM I SPRAWDZENIE MOCY NA OBWODNICY:D
ZABRAĆ - DOBRY HUMOR I APARATY FOTO

Panowie i Panie (jeżeli takowe przybędą) proszę o potweirdzenie obecności do Piątku. Pozdrawiam i do zobaczenia...:D

Ja również się melduję + dwóch kolegów.Mam nadzieję ,że nic się nie pozmienia do tego czasu.Z tymi ścigami to pomysł ok i ja zawsze chętny na to,ale w sobotę może być spory ruch z racji zbliżającego się 1 listopada i wzmożone kontrole, także przy moich 15 punktach (:D) na koncie może być nie ciekawie hehe.Zobaczymy na miejscu co i jak.

--UWAGA---UWAGA---UWAGA---UWAGA---UWAGA---UWAGA---UWAGA--​

Panowie i Panie dla wszystkich którzy przybędą na spot 30.10.2010 miła niespodzianka w postaci małego upominku​

:D :D :D

NAKLEJKI SYGNOWANEJ LOGO ALFA ROMEO & WARMII I MAZUR ZLOT 2010 EŁK​

Także zapraszamy bo warto się poznać i obejrzeć swoje gabloty​

Amortyzatory
Powrót