Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Nie wiem jak jest u Was, ale ja mam stały + przy lampce. Fakt, że zapala się po otwarciu drzwi, ale stały + jest. Jeszcze jedno - w moim przypadku (nie tak jak opisywał marek230482 - kabel różowy) musiałem rozciąć kabel idący do wtyczki sterowania lusterkami koloru pomarańczowo-czarny.
składanie lusterek z cemtralnym bardzo łatwo zrobic. mozna sie podłaczyc bezposrednio w drzwiach pod 2 grube kable które idą do zamka.
ja mam tak zrobione juz kupe czasu i wszystko śmiga jak nalezy.
Hej, a jak sprawuje się wam składanie lusterek zimą?, ponieważ ja miałem sporo problemów po nocy rozłożyć te lusterka kiedy padał śnieg i zamarzał, musiałem pomagać ręką aby je rozłożyć i też się bałem że zaraz coś połamię.
Normalne przecież wiadomo że jak Ci zamarzną to nic ich nie otworzy.
Trzeba ręką pomagać. Ja nie mam tego problemu zazwyczaj bo auta nie zamykam w domu (na noc). Ale jak gdzieś wyjadę to niestety trzeba się przespacerować i ręką pomóc.
Ten problem jest chyba nawet w najnowszych furach. Przecież nawet jak mają podgrzewanie to przecież nie da się podgrzać za nim przyjdziesz
Tak, tylko w nowych (nie wiem czy wszystkie) mozesz sam za pomoca pilota wybierac czy chcesz zlozyc lusterka czy nie wracajac do tematu jezeli pomozemy reka to raczej nic nie powinno sie zlamac?
To zależy. Ja zawsze staram się tak je popychać żeby tylko pomagać otwierać. Z napędami nic się nie powinno stać bo tam są chyba przeciążeniówki (tak wynika z modułu).
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.