[159] eLEARN po polsku

Komunikat wszystko CI podpowiada - ma być widoczny w CD, tak jest zrobiony, odpala kto ma płytkę CD - taka jakby licencja w prosty sposób na jedno stanowisko - nośnikiem licencji jest płytka CD (bo w takiej formie to było dostępne tylko). oczywiście pewnie instalowałeś z pliku ISO do którego ktoś zgrał image płytki. zauważ że nowe windowsy po prostu podmontowały Ci zawartość tego pliku jako jakiś napęd - dostał normalnie w systemie literę dysku. jak chcesz odpalać eLearn to musisz mieć mieć pod tą samą literą dysku podmontowany ISO, w windowsie po prostu wchodzisz do ISO. jeśli w międzyczasie pozmieniał Ci windows przypisaną literę, to gdzieś tam w opcjach podmontowania da się zmienić/przypisać na stałe.
nic po makaroniarsku kolego, brak wiedzy po Twojej stronie jak korzystać z tej pirackiej kopii

nic po makaroniarsku kolego, brak wiedzy po Twojej stronie jak korzystać z tej pirackiej kopii

Chodziło mi o język komunikatu błędu (wyskakuje po włosku). Resztę ogarnąłem, po prostu zainstalowałem i odmontowałem CD a obraz musi być zamontowany.

Witam. Mam tą wersję elearna ale nie ma tam wersji Sportwagon do wyboru. Chyba że coś źle ustawiam... Może ktoś to potwierdzić?

Hej, może ktoś podrzucić działający link do eLearn (również poszukuję dla SW jak kolega wyżej). Ściągnąłem już 2 i brak Alfy 2.0 (ktoś wspominał, że potrzebny z 2009+)

Ostatnia edycja:
Czy ktoś dysponuje ELearn dla Alfy spider 939?

Amortyzatory
Powrót