[159] eLEARN po polsku

piotr197308

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo 159 1,9 JTDM 120KM sportwagon 2006 rok czarna perła teraz Giulia 2,2 180KM
A czy ktoś się orientuje czy jest eLEARN po polsku do Alfy 159?
będe wdzięczny za info lub ewentualne namiary mam ale do Brery
wiem ze google istnieje ale nic nie znalazłem

Szczęśliwego Nowego Roku
icon_smile.gif

A mógłby mi kolega podrzucić ten elearn do Brery bo takiego bezkutecznie szukam od czasu jakiegoś?

Polskiego eLearna do 159 raczej nie ma. Widziałem w ASO mieli coś podobnego, nie pamiętam nazwy ale jak szukałem w necie nic takiego nie znalazłem.

Oczywiście że jest także w języku polskim i każdy serwis autoryzowany ma do niego dostęp. Są dwie wersje, online i offline.
Wersja offline na dzień dzisiejszy jest na czymś w rodzaju pendrive oczywiście zabezpieczona i kosztuje 150 EUR dla Alfa Romeo, ale nie wiem czy mogą go kupić osoby prywatne, dawniej była na płycie CD.
Ponizej link do strony gdzie można sprawdzić w jakich językach jest dostępny eLearn
https://www.technicalinformation.fiat.com/tech-info-web/web/pageLarge.do?id=344
Oraz link do pdf z cenami
https://www.technicalinformation.fiat.com/ecomm-web/web/pdf/MAN/KeyLearn_PL.pdf

Pozdrawiam

Nie chcę zakładać nowego tematu. W eLearn nie wyświetlają się żadne obrazki - potrzebna jest do tego jakaś wtyczka czy o co chodzi?

Tak. Musiałeś przy pierwszym uruchomieniu kliknąć jakieś anuluj jak chciała się instalować. Jak masz obraz iso to odpal z niego SVGview z katalogu SVG.

Dokładnie, dzięki. Pominąłem to wcześniej, bo wyskoczył mi komunikat o obecności nowszej wersji tego programu na komputerze. A eLearn wymaga pewnie tej, która jest z nim w pakiecie. Teraz obrazki działają elegancko :)

Ma ktoś dostęp do bieżącego eLearna do Brery? Potrzebuję pdfa z wydrukiem procedur 7045 - rozebranie poduszki i oparcia siedzenia. W moim starym jest tylko 7045A - wymontowanie fotela.
Może być angielski lub polski.

Szukałem, szukałem i nic. Angola mam, ale niektórych rzeczy nie można przetłumaczyć. Podeślecie jakiś link?

Widziałem dziś w ASO - mają eLearn po polsku. Trzeba poszukać u źródła, może ktoś ma tam wtyki :P

Czy są wersje eLearna dla silników 2.0?? Wszystkie, które mi udało się znaleźć są niestety bez tej wersji silnikowej... Nie proszę nawet o wersję po polsku, angielska wersja jest ok ;)

Witam.
Czy ma ktoś eLEARN dla poliftowej 2.4? Potrzebuję coś porównać z przedliftową 2.4

Byłbym bardzo wdzięczny za jakiś link, lub ewentualnie schemat elektryczny dla B&M dla 2.4 po liftingu.

Pozdrawiam.

eLearn 159

Witam,

czy podzieliłbyś się podręcznikiem ?

Pozdrawiam

QUOTE=magil;1255425]Nie chcę zakładać nowego tematu. W eLearn nie wyświetlają się żadne obrazki - potrzebna jest do tego jakaś wtyczka czy o co chodzi?[/QUOTE]

Na chomikuj.pl bez problemu znajdziesz eLearn.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Problem polega na tym, ze troche juz transferu zuzylem i za kazdym razem trafiam na elearn bez silnika 2.0.... czyli ten starszy sprzed fl :/
Potrzebowalbym pewne zrodlo najnowszego elearn do 159.

I co udało się komuś znaleźć?

Amortyzatory
Powrót