• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

nero odebrales juz swoja grzebali tam cos i jakis kabelek sie chyba nie zgadzal

a co alfa gotowa...:)??

gotowa !!! :) proponuję niedziele bo sobota zawalona troszke

no niedziela al troszke pozniej bo moze byc maly kac :)

hm, moze dam rade w niedziele ale nie obiecuje na 100%, odebrałem...a jak...

Naprawde nikt nie wie gdzie w naszym mieście odpowiednio zajmą się moim autkiem?;>
Przy okazji... posiadam WSZYSTKIE części do 156 99' 1.8TS 16v na części wraz z silnikiem:P

przyjedz na zlocik spotkanko w niedziele o ktorej jeszcze niewiadomo obserwuj temat

i co tyle chetnych bylo zeby zrobic se spotkanie a teraz juz sie wypieliscie corleone co jest ?

Romeo zapraszamy na spot to pogadamy poradzimy :) co myslicie o 12?

moze tak o 13 na grunwaldzkiej kolo hali sportowej potem pojedziemy na modrzewine porobic zdjecia chyba ze znowu nikt nie przyjedzie to jak zwykle tylko ja i cerciarz bedziemy

no nie wyrobie sie, bo jestem w gkw...moze tak na 15-16?

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:46 ----------

a gdzie reszta alfaholików?

to dajcie mi znac na telefon jak juz do czegos dojdzie..

ja dopierto w egu jestem, musiałem jeszcze troche zostac...jak cos to pikajcie do mnie...

ja narazie jestem niedostepny, siedze w eg ale bez auta, leci przekładka na manual:p at nie jest do szalenia, teraz zacznie sie zabawa:p
piotrek mam nadal dla ciebuie ta ksiazke, cały czas poamietam ale nie mam jak podjechac, ps chce moze ktos dwa przewody hamulocwe gumowe te krótkie tylne w cenie jednego/ nówka jeszcze w woreczku:p

Amortyzatory
Powrót