• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

alfapier

Nowy
Auto
ALFA ROMEO 155 2.0ts 8v swap na 2.5 V6
Jak w temacie Elblag i okolice mogli bysmy sie spotkac ktoregos dnia i poznac tyle jezdzi Alfek po miescie i nikt nie pomacha dajcie znac pogoda sie robi moze akurat sie uda spotkanko male :)

No właśnie jeżdżą i jeżdżą ale żeby ktoś odmachał czy pogadał :) Musimy coś z tym watkiem wkońcu zrobić :) Może siłą? ;)

jestem jak najbardziej za...teraz na urlopie jestem ale mozna sie ugadac....ok 10 bede w egu po moja belle u lakiernika, mozna wtedy jakos...do Piotrka mam nr to mozna sie zgadac, pozdro...

spotkanie wszystkich 155 w Elblągu? ;)

niech ktos zapoda jakis termin moze akurat przypasuje...musowo cos ustalic bo trzeba przyznac ze w elblagu nawet jest tych 155...

jakies propozycje w weekend czy w tygodniu ( godzina 17 ) ?

Może lepiej w tygodniu około 17 właśnie. Jutro powysyłam do wszystkich z Elbląga linki do tego tematu to może ktoś jeszcze się zainteresuje :)

Ja także jestem jak najbardziej za spotkaniem!!! Dobry pomysł!!! Dogrywajmy termin i pucyjmy maszyny!!! Pozdrowienia dla Wszystkich spod znaku AR!!!

Właśnie powysyłałem privy do wszystkich (z wyjątkiem wtajemniczonych już) z Elblążkowa żeby później nie było, że ktoś nie znał tematu :)

Bo jak narazie wychodzi na to że będzie o jedną Belle więcej niż u Piotrka pod domem :)

Ostatnia edycja:
Dzięki Cerciarz, trzeba zmobilizować elbląską społeczność. Proponuję ustalić spotkania AR na każdy pierwszy poniedziałek miesiąca, godz. 17.00 na Bulwarze Zygmunta. Pogadamy, Pojeździmy, itp... Co Wy na to???

NO JA CHŁOPAKI Z CHECIA . ale teraz jestem jeszcze poza elblagiem a belli od lakiernika jeszcze nie odebrałem...a po odbiorze czeka ja jeszcze przyciemnianie szybek i nowe alu takze troszke tez to mi potrwa, chyba ze przypasuje jakos tak ze akurat po belle bede w eb...pozdro...

Dzięki Cerciarz, trzeba zmobilizować elbląską społeczność. Proponuję ustalić spotkania AR na każdy pierwszy poniedziałek miesiąca, godz. 17.00 na Bulwarze Zygmunta. Pogadamy, Pojeździmy, itp... Co Wy na to???
Świetny pomysł! Nawet niech nas będzie mało tj.3-4 Belle to z czasem dojdą inni jak zobaczą.

jasne mozemy mi narazie pasuje dobry pomysl zakretek :)

a wiecie coś o Megazlocie w Elblążkowie? Dziś stałem na światłach za 190 i miał na szybie reklamę zlotu miłośników motoryzacji w Elblągu w dniach 17-18 lipca. Może tam pierwszy spot?

a tutaj podaję link http://www.megazlot.elblag.com.pl/

cerciarz super alusy :) to moze pierwszy w ten poniedzialek o 17 ?

tylko my 2 :( jak zwykle duzo gadaja a co do czego to szkoda gadac

to co jutro pierwszy spot czy czekamy na pierwszy poniedziałek miesiąca? :) trzeba jakieś fotki porobić Alficzkom to się wrzuci na foto miesiąca :D

Amortyzatory
Powrót