• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Dziwny dzwięk podczas jazdy

DominoGie

Nowy
Auto
Alfa romeo mito
Cześć , czy przytrafiło sie komuś coś takiego ? Podczas jazdy słychać niepokojący dźwięk na każdym biegu. Po wciśnięciu sprzęgła dźwięk ustaje, udałem się do mechanika który stwierdził poprzez stetoskop że dźwięk dochodzi z "koszyczka" na końcu skrzyni.
Czy ktoś z Was przerabiał juz ten problem ? Silnik 1.4, skrzynia 6-biegowa M32. Czytałem że to bolączka tych skrzyń.
Możecie kogoś polecić w łódzkim kto temat zna i ogarnia ? Filmik :

Łukasz Chomiszczak
Nowa Fabryka Polska Łukasz Chomiszczak
Chodów 8
99-220 Wartkowice
Tel: 667-347-327
Tel: 601-287-327
Tel: 607-357-956

kiedyś mu wysyłałem skrzynię. swoja oddajesz a wysyła CI zregenerowaną.

Amortyzatory
Powrót