• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Dywaniki welurowe

Wysłałem zapytanie do tego sprzedawcy czy mogę kupić tylko dywanik kierowcy i skwitował mnie odpowiedzią, że tak mogę ale tylko w komplecie i wtedy on kosztuje 35zł.

Ciężko oj ciężko znaleźć coś fajnego tylko dla kierowcy, a jak już coś jest to robią tylko szary...

Za same przednie bez napisu z przesyłka 83zl napisal mi przed chwila i chyba sie skuszę

Jaki zestaw kolorystyczny wybrałeś?

A czy ktoś ma namiar na dywaniki z haftowanym logiem Alfy?? chodzi o dywanik kierowcy...
teraz mam takie i za cholerę znaleźć nie mogę... o ile wszystkie sa po kilku latach jak niemalże nówki to od kierowcy przydaloby sie wymienić:)

Wysłane z mojego SG S6 Edge przy użyciu Tapatalka

Sliwus to bylo do gavu :) a moje wczoraj zapłacone a dzis juz wysłane.

Przyszły. W odniesieniu do moich starych to rewelacja. Do oryginału porównania nie mam a czas pokaze jak z trwałością. Za tą kasę moim zdaniem warto a na zimę i tak położę gumowe.

Przyszły. W odniesieniu do moich starych to rewelacja. Do oryginału porównania nie mam a czas pokaze jak z trwałością. Za tą kasę moim zdaniem warto a na zimę i tak położę gumowe.

Szybko, ja dostałem info, że dziś wysłane. Porównam z oryginalnymi bo wszystkie dywaniki prócz kierowcy mam ORI w idealnym stanie.

dawajcie fotki jak wyglądają te nówki na aucie ;) Bo też szukam jakie wybrać :)

Dostałem dziś swoje na przód. Jestem bardzo zadowolony choć jeszcze ich do auta nie wrzuciłem. Jak wyrzucę gumy i wjadę welurem to zrobię foto porównawcze zakupionego dywanika pasażera, z takim samym ale ORI.

Te wyglądają zacnie :) Także pytanko jak teraz po paru miesiącach wygląda ich trwałość? :)

Pozdrawiam Paweł

- - - Updated - - -

Ja zakupiłem te http://allegro.pl/show_item.php?item=5818962596
Jak przyjdą to wrzucę foty i napisze co o nich myślę :)

Mógłbyś rzucić fotki jak prezentują się na autku i także opinie o trwałości po paru miesiącach? Pozdr Paweł

MOje wyglądają jak nowe, nawet wytrzymują szpilki mojej żony, 0 odgniotów, poszarpań czy innego czegoś. nadal polecam. :) jestem na etapie zamawiania tego samego kompletu do Mito które właśnie kupiłem :) Warto dokupić stopery, nie miałem a dywanik kierowcy trochę się przesuwa.

Amortyzatory
Powrót