Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z takim ET i 8,5 cale nie wejdą? Aż mi się wierzyć nie chce. Ale co do pozostałej części posta to nie bardzo wiem o co chodzi.
Na dużym Brembo to masz?Mnie się też nie chce wierzyć. Oryginalne felgi mają ET 40,5 i wchodzą na duże brembo i też nie mają kąta prostego od płaszczyzny piasty to ramion (bo chyba o to chodzi koledze).
Ja mam na lato 8 calowe 18' z ET 35 i wchodzą bez problemu mimo dość głebokich ramion.
Na niemieckim forum jest jeden użytkownik, który miał je bez dystansów na 159 2,4. Więc tutaj też mają wejść.
Już się wyjaśniło. Tomason TN1 19/8,5 zET30 wchodzi z dystansem 8mm. A co do porównania felg ori z innymi to ET o niczym nie przesądza. To jest odsunięcie płaszczyzny montażowej od osi symetrii . Ramiona felg w kołach wkleslych idą mocno pod skosem a w ori praktycznie równolegle do tarczy hamulcowej . Ja mam 19/9 ET35 i trzeba też minimum 8mm bo jest również felga wklęsła. Zakładałem ostatnio 3SDMy 19/9,5" ET35 i nawet na mały zacisk na przodzie trzeba było dystans ( na fotce 13mm dystansu ) . Na tył weszły już bez dystansu bo tam zacisk jest praktycznie na równo z piastą .Mnie się też nie chce wierzyć. Oryginalne felgi mają ET 40,5 i wchodzą na duże brembo i też nie mają kąta prostego od płaszczyzny piasty to ramion (bo chyba o to chodzi koledze).
Ja mam na lato 8 calowe 18' z ET 35 i wchodzą bez problemu mimo dość głebokich ramion.
Na niemieckim forum jest jeden użytkownik, który miał je bez dystansów na 159 2,4. Więc tutaj też mają wejść.
Już się wyjaśniło. Tomason TN1 19/8,5 zET30 wchodzi z dystansem 8mm. A co do porównania felg ori z innymi to ET o niczym nie przesądza. To jest odsunięcie płaszczyzny montażowej od osi symetrii . Ramiona felg w kołach wkleslych idą mocno pod skosem a w ori praktycznie równolegle do tarczy hamulcowej . Ja mam 19/9 ET35 i trzeba też minimum 8mm bo jest również felga wklęsła. Zakładałem ostatnio 3SDMy 19/9,5" ET35 i nawet na mały zacisk na przodzie trzeba było dystans ( na fotce 13mm dystansu ) . Na tył weszły już bez dystansu bo tam zacisk jest praktycznie na równo z piastą .