• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Dwa szybkie pytanka

T

thor0

Guest
Koledzy mam dwa pytanka. W artykule na stronie alfaholików jest napisane "Ponadto przy większych prędkościach, na nierównych drogach, Alfa 166 zachowuje się niepewnie. Na szczęście wady zostały nieco poprawione w egzemplarzach wyprodukowanych po 2000 roku." Orientuje się ktoś co się zmieniło i czy warto szukać bardziej roku po 2000 ?? A drugie pytanko to chodzi mi o skórę w modelach przed liftem. A mianowicie kolor. Występowały tylko 2 wersje ?? Biała i czarna ?? Czy była jeszcze jakaś taka szara ?? Bo ze zdjęć wygląda na inną ale to może tylko tak zdjęcia zrobione.

Dzięki za odpowiedzi

Witam...
Ja posiadam model przed liftingowy i nie zauważyłem jakichkolwiek problemów z prowadzeniem się Belli przy wysokich prędkościach (powyżej 160km/h) :) ... jednakże na dużych poprzecznych koleinach potrafi tyłkiem zarzucić :D

Co do koloru tapicerek skórzanych to standardowo na pewno były następujące kolory:
-biały (beżowy)
-szary
-czarny
-czerwony (bordowy)
....choć ostatnio na forum widziałem też Belle w łososiowo - bordowych skórach :rolleyes: (dostępny pewnie na indywidualne zamówienie)

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót