• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

dwa pytania - alfa 166

• Autor wątku Autor wątku Colin
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

Colin

Guest
witajcie. mam dwa pytania:

1 - czy podświetlają się wam w dzwiach kierowcy przyciski od szyb tylnych?
2 - mam podgrzewane siedzenia, ale po wlaczeniu grzania i przylozeniu reki nic nie czuc? czy u was jest podobnie?
3 - nie dziala mi na desce wskaznikow przebieg cakowity ani dzienny, (po prostu nie ma zadnej cyferki)? czyzby wysw zepsuty?

pzdr

Wiaj Podswietlają się wszystkie , z chwilą właczenia blokady drzwi tylnych przyciski nie palą Fotele grzeją delikatnie , zimą poczujesz jak w zadek ciepło Co do wyświetlacza , to musisz wprowadzić kod ICS po wprowadzeniu prawidłowego kodu cyferki muszą się ukazać To tyle odnosnie twych pytań pozdro 8)

co ma kod ics to wyswietlania przebiegu km??

Ktos grzebal przy zegarach i cos spieszyl... w znajomej 166 nie dzialal przycisk kasowania km. Okazalo sie ze ktos grzebal w zegarach i cos rozlutowal..

Konrado napisał:
co ma kod ics to wyswietlania przebiegu km??

Ktos grzebal przy zegarach i cos spieszyl... w znajomej 166 nie dzialal przycisk kasowania km. Okazalo sie ze ktos grzebal w zegarach i cos rozlutowal..
W takim razie podpowiedz koledze co ma począć , skoro twierdzisz ze to przewody rozlutowane 8)

W naszym przypadku zostala usterka wykryta podczas wymiany zarowek podswietlenia w licznikach zegarow. Nie mowie ze to to, ale bardzo prawdopodobne. Ja w swojej 145 nie mam zadnego kodu ICS i licznik kilometrow mi sie normalnie wyswietla. Jak w kazdym innym aucie z reszta ;D

Amortyzatory
Powrót