• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

DSP a wersja DISTINCTIVE

skladak

Nowy
Auto
166 2.4 jtd 2002
witam serdecznie mam pytanie czy w kazdej wersji distinctive bylo dsp ? gdzie ewentualnie moge odszukac takie informacje ?

nie w każdej wersji, aby sprawdzić czy masz DSP wystarczy wejść w ustawienia audio, powinna być widoczna pozycja DSP jeśli masz DSP.

W ogóle wersje wyposażenia 166 to hydrozagadka...

Dokładnie, ja mam wersję DISTINCTIVE i nie posiadam DSP, ba nawet zmieniarki :D

ja mam distinctive jest dsp ,szyberdach i sterowanie radiem z kiero to takie dodatki chyba

nie chyba a na pewno, ja mam distinctive bez dsp, bez szyberdach i sterowania radiem, ale jest fotel z elekt. regulacją i pamięcią :D

Wyposażenie w poszczególnych wersjach różni się zależnie od rocznika i kraju sprzedaży, do tego wydaje się że i w progression i w distincive były dostepne te same opcje (tylko w distinctive więcej dawali w serii, nie pytaj ile wiecej) - na forum alfaowner są przyklejone brytyjskie cenniki od dilerów.

Popatrzcie na cenniki obecnych alf, nawet w najdroższych wersjach TI system audio premium (czyli u nas DSP), elektryka foteli itp. to płatne opcje.

ja mam chyba najbiedniejszą wersje ekonomy- szyby na korbki, bez wspomagania, a pasażerowie siedzą na drewnianej ławce- którą zresztą zjadły już korniki :)

Amortyzatory
Powrót