• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

dpf wycinka - Kraków

maciek1224

Nowy
Auto
159 1.9 JTDm 150km sedan
Siema, gdzie w Krakowie lub okolice najlepszy warsztat który zajmuje się wycinaniem dpfów i jak cenowo to wygląda?

Ja 2 tygodnie temu usuwałem na wielickiej 44B.
Ja od razu zaślepiłem EGR i wywaliłem DPF.

1200 zł za EGR z DPF. Robiąc razem idzie się dogadać.
Sam DPF chyba 700 zł

Ja miałem wycinany na Belwederczyków i mogę śmiało polecić, 4 rok już jeżdżę po tym zabiegu bez problemów.

Tym bardziej, że "oba majstry" z Belwederczyków są na forum:) Zarówno TomekKRK, jak i @sdero. Piszcie do nich a dobrze na tym wyjdziecie.

Tym bardziej, że "oba majstry" z Belwederczyków są na forum:) Zarówno TomekKRK, jak i @sdero. Piszcie do nich a dobrze na tym wyjdziecie.

@sdero wywarł na mnie pozytywne wrażenie. Kompetentny i życzliwy.

Aczkolwiek umawialiśmy się na rutynową kontrolę zwiększenia mocy, a kiedy zgłosiłem się, to już nie odpowiedział.

Jestem mega czuły na punkcie słowności, więc rzucam kamyczek w nieskalany obraz.

A na Belwederczyków można liczyć na jakiś rabat w pakiecie klapy wirowe+dpf+egr?? Coś nie mogę wyszukać kolegów TomekKRK i @sdero żeby napisac priv.

A na Belwederczyków można liczyć na jakiś rabat w pakiecie klapy wirowe+dpf+egr?? Coś nie mogę wyszukać kolegów TomekKRK i @sdero żeby napisac priv.

Słabo szukasz. W dziale rabaty jest temat od długiego czasu.

Amortyzatory
Powrót